Upala krajnika ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Le Drazimir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 29, 2015 3:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Upala krajnika ?

Post od Le Drazimir »

Prosla 2 dana sam imao visoku temperaturu oko 39 stepeni, sad mi je se ona povukla i sad se krece negde oko 37 stepeni, ujtru,popodne,uvece, zaboravio sam da napomenem da mi se to desavalo i pre srede kad je skocila na ovih 39 stepeni, medjutim sad mi se javio drugi problem, mislio sam da me samo boli grlo, al ovakav intezitet bola pri gutanju ili pijenju vode nisam imao nikad. Jedva da pijem vodu poslednja 2 dana, bol je stvarno jak, cak i tvrdu hranu ne mogu da jedem, obicno jedem keks i mleko , kasu neku mogu da jedem, supu da, sve ostalo nikako...Primetio sam neke smetnje u toku dana u sluhu i govor mi je bio malo poremecen, kao kroz nos da pricam. Cuo sam da se ovo moze javiti kod upale krajnika, sad posto me uhvatila subota i nedelje moram cekati do ponedeljka da posetim lekara, a receno mi je da se komplikacije cesto javlja posle 2 dana upale.

Zanima me neki prirodan nacin lecenja upale krajnika, barem da je malo stisam, do ponedeljka, posto ne mogu izdrzati jos 2 dana da ne pijem vodu. I da li zamena injekcija moze da mi pomogne ovde ?

Strepsils i ostale tablete za grlo ne pomazu, jos jedan razlog da mislim da su krajnici u pitanju.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Upala krajnika ?

Post od _david_ »

proce samo od sebe , imao sam na hiljade puta upala krajnika... inace ako se pogorsa poseti lekara
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Upala krajnika ?

Post od aaaca »

Када је тако гадно онда се оде на хитну помоћ да би ти одмах дали лекове.

Вероватно си добио и упалу синуса јер имаш промене у говору.

Иди одмах ујутру на хитну и кажи да си лоше, температура, грло, глас, не можеш да једеш ни пијеш...

Од домаћих лекова за испирање грла се користи јак чај од жалфије и водени раствор соде бикарбоне. За синусе се користи грејање, дивљи кестен...
Odgovori