Upala grlica materice POLIMORFONUKLEAR!!!! HITNO!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Scared Girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 12:31 am

Upala grlica materice POLIMORFONUKLEAR!!!! HITNO!!!!

Post od Scared Girl »

Radila sam bris i dobila rezultat koji kaze prisustvo bakterija i gljivica... zatim sam poslata na Klinicki centar gde mi je uradjen cervikalni bris itd i sve je u redu osim prisustva veceg broja tzv polimorfonukleara.... Onda sam otisla kod svog ginekologa koji mi je rekao da je rec o upali grlica materice izazvane prisustvom bakterija koje po cervikalnom brisu nemam... dat mi je Hemomicin i jos neke tablete koje se stavljaju... ja inace imam problem sa jetrom i ne bih smela piti antibiotike... da li mi neko moze detaljnije razjasniti moje stanje... u koliko nema bakterija i gljivica kako je onda moguce da imam upalu grlica materice? Da li bih trebala da radim neke dalje analize, da li je mozda rec o nekom virusu?I u koliko neko moze da mi razjasni sta tacno sve ovo znaci jer sam jako zbunjena.Unapred hvala.
nevenka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 12:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Upala grlica materice POLIMORFONUKLEAR!!!! HITNO!!!!

Post od nevenka »

Preporucujem da nazoves ordinaciju primu 3448587,ili da odes mutapova 45 cini mi se,imaju odlicne ginekologe,mozes sve da pitas,konsultacije su besplatne,ne reklamiram nista nego sam jako bila zadovoljna sa jednom tu doktorkom,mislim da je odlican strucnjak...
Odgovori