upala grla

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mickovski
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 28, 2007 12:18 am

upala grla

Post od mickovski »

Imam jaku upalu grla radili su mi bris i kazu da nema bakterija meni krajnik otekao boli mekad gutam primila sam juce jednu injekciju gentamicina i jednu neznam kako se zove i malo me popustilo danas samo gentamicin i nista mi nije bolje.Molim vas sta da radim da olaksam sebi.
NATASA
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: upala grla

Post od Slavko_slavko »

ukoliko niste alergicni na neki sastojak pripremite rastvor:casica od rakije hidrogena i casica od rakije vode,obicne,supena kasika hexorala i supena kasika pantenola,sve u istu casu,lepo to promuckate i sa time lepo izbrbockate usnu duplju,znate vec kako to ide...mene je to izvuklo iz afti,i mozete da ispirate grlo sa cajem od zalfije...pozdrav
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: upala grla

Post od Dea »

Ja sam imala pre 10 godina strasnu upalu grla i zdrela(koja je trajala i trajala), nisam mogla ni pljuvacku da progutam. Lecili su me u BGD Antibiotickim inekcijama koje su davale samo kratkotrajne rezultate. I onda u inostranstvu zaglavim kod dr. koji me pogleda i kaze: nemoj piti mleko, pij dosta soka od jabuke, sladoled (bio je februar) ali ne na mlecnoj bazi i dao mi je kesice necega, sto je kao glavni sastojak imalo kalcijum. Ja sam se naravno smejala zasta mi covek uze pare, ali posle toga nikada vise nisam imala problema.
Eto, rekoh da podelim sa vama, kod mene je definitivno uspelo, ne garantujem da kod svakog uspeva, ali ne verujem da moze da steti....
Odgovori