Postovani,
Moj suprug ima ceste stolice, oko 10-tak na dan, sluzave, vodene,ponekad i krvave.Dijagnoza mu je : ulcerozni kolitis i godinama je pio 5-asa ali bolest je sve vise i vise napredovala tako da je izgubio dosta(30 kg).Radio je vise puta kolonoskopiju.Uzrocnik nije pronadjen. Samo je potvdjeno prisustvo gnoja i ulceracije debelog creva.Radio je testove na Sigelu, bakteriju enterocol., i dr.
Rezul. su negativni.
Rezultati na H.Pylori su :IgG 0.53i IgA 9.53.
Prestao je da pije lekove. Uzimao je duze vreme pivski kvasac od koga su mu krenuli da izlaze cirevi po telu, ledjima a najvise na zadnjici, oko cmara.
Mi se pitamo da li je dijgnoza tacna?!
Sta dalje?
UNUTRASNJI I SPOLJASNJI CIREVI -UPOMOC-
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 5:11 pm
Pretrazite na internetu malo vise o ovoj bolesti....Ima dosta toga da se procita..Igrom slucaja sam bila prinudjena da trazim dosta toga o Kronovoj bolesti koju je dobio moj brat sa 17 godina!
To je nesto teza bolest od kolitisa,jer zahvata ceo digestivni trakt a kolitis koliko sam upucena,samo debelo crevo
Sve u svemu ova bolest nije nimalo naivna i gotovo da se ne moze izleciti...vec samo zaleciti...
S obzirom na simptome koje ste opisali mislim da jeste u pitanju ulcerozni kolitis...
Morate iskljucivo paziti na ishranu i pridrzavati se lekova koje je dr prepisao!
To je nesto teza bolest od kolitisa,jer zahvata ceo digestivni trakt a kolitis koliko sam upucena,samo debelo crevo
Sve u svemu ova bolest nije nimalo naivna i gotovo da se ne moze izleciti...vec samo zaleciti...
S obzirom na simptome koje ste opisali mislim da jeste u pitanju ulcerozni kolitis...
Morate iskljucivo paziti na ishranu i pridrzavati se lekova koje je dr prepisao!