Umor,visok pritisak,preznojavanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
medolino015
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 1:05 pm

Umor,visok pritisak,preznojavanje

Post od medolino015 »

Postivani,
Moj problem je poceo sa otezanim disanjem (kao da ne mogu da udahnem dovoljno vazduha),i to je trajalo tri dana i to samo ujutru i uvece,preko dana je sve bilo ok.Izmerila sdam pritisak,nije bio visok al su otkucaji bili veliki (105).Posle ta tri dana su usledile glavobolje pracene visokim pritiskom (152/101-Najcesce se tako i kretao),otkucaji su bili normalni.Sa visokim pritiskom i glavoboljom krenula je i neka jeza,preznojavanje u vratmom predelu (u toku spavanja),mucnine,konstatan umor,gubitak apetita (al ne mrsavim,cak mislim i da sam se ugojila) i boli me jedna tacka na temenu(kao da sam se udarila),dobila sam i neke suve pecate na rukama izmedu zglobova od prstiju i strasno mi pucaju nokti i opada kosa.Ja sam napisala ovde svasta,nadam se da ce to pomoci da mi date sto konkretniji odgovor da znam sta je dok ne odem kod doktora (nisam otisla do sada jer mi knjizica nije overena).I da jos nesto,ne znam da li ce vam pomoci al da navedem i to da sam imala tri carska reza (ako yto uopste ima kakve veze).
Srdacan pozdrav :-)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Umor,visok pritisak,preznojavanje

Post od aa_aca »

Kao što se i sami rekli, svašta se napisali. Veoma je važna hronologija događaja. Analizirajući, na prvi pogled, moglo bi se zaključiti da ste bili izloženi jačem radioaktivnom zračenju. Nekoliko simptoma se uklapa u tu dijagnozu.

Dakle, navedite hronologiju pojavljivanja simptoma da bi se išta konkretnije moglo analizirati, kao i da li bolujete ili se lečite od nečega.

Za početak, proanalizirajte koliko tečnosti dnevno pijete, proverite stanje mišića ramenog pojasa i leđa - naročito uz kičmu, kao i stanje same kičme (uklještenja). Verovali ili ne, ali višegodišnje iskustvo mi daje za pravo da kažem da je u 90% slučajeva upravo navedeno uzrok poremećaja pritiska, rada srca, preznojavanja, glavobolja, otežanog disanja...
Odgovori