Umor
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Umor
Pozdrav.Imam sedamnaest godina i vec duzi period osjecam umor.Taj umor mi utice na sve pa se npr ne mogu usredsrediti na knjigu koju citam i sl.Posto se javlja duzi period isao sam i kod doktora ali nalazi su pokazali da sam savrseno zdrav.Nisam pretjerano aktivan a trudim se da imam sto pravilniju ishranu.
Re: Umor
Može biti Kandida (Candida Albicans). Imaš na netu online test, neki simptomi.... Evo ti link pa se testiraj....http://www.probotanic.com/da-li-vas-muc ... _muskarci/
Re: Umor
Molim za savet ,pomoć....iskustvo..
Već duže vreme se osećam iscrpljeno bezvoljno,sa glavoboljama i mučninom,blagom vrtoglavicom. Krvna slika ok, na mr glave ok na mr vratnog dela ispravljena cervikalna lordoza. Inače posao mi je kancelarijski tako da verovatno pogoršava vratni deo.
Zanima me da li od problema sa vratnim delom može čovek da se oseća ovoliko loše.Ponekad mi se kao koči vilica, oči mi nekako nisu ok ( pregled kod oftamologa ok)..
Savet...
Već duže vreme se osećam iscrpljeno bezvoljno,sa glavoboljama i mučninom,blagom vrtoglavicom. Krvna slika ok, na mr glave ok na mr vratnog dela ispravljena cervikalna lordoza. Inače posao mi je kancelarijski tako da verovatno pogoršava vratni deo.
Zanima me da li od problema sa vratnim delom može čovek da se oseća ovoliko loše.Ponekad mi se kao koči vilica, oči mi nekako nisu ok ( pregled kod oftamologa ok)..
Savet...