Vadio sam krv... sve mi je uredu samo mi je neki
MPV 7.0 a granica donja je 7.8 e sad da li da se brinem?Cuo sam da su to neki trombociti ... vadio sam u privatnoj laboratoriji... rekli sve ok... ti trombociti zvuče strašno...
Imam 15 godina... u zadnjih 2 meseca sam umoran... ceo dan... ponekad ne ali fora je što u noć oko 00:00 ili ranije ja OŽIVNEM kako da kažem nisam umoran o.O nastupa druga vrsta umora.. msm ono normalno malo mi se spava a super sam... evo npr kao SAD.E sad ne znam što to?Da nije zato što retko izlazim iz kuće... i 2 meseca sam neaktivan fizički sve me mrzi... možda od računara umor?
Umor
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 21, 2011 3:20 am
Re: Umor
Nisam strucan i ne znam da ti odgovorim tacno na pitanje... Ali mogu da ti kazem za sigurno, da ostavis kompjuter! Leto je covece idi napolje sa drustvom, zabavi se, idi na fudbal, kosarku, plivanje, bazen, setaj, vozi bicikl, ima toliko stvari da se radi!
Meni se na primer cesto desava kad spavam previse da onda kada ustanem da sam umoran i ako sam spavao mnogo vise nego sto treba... Mozda i ti puno spavas i onda si neaktivan fizicki? I mislim da je normalno da se u pubertetu zivne oko ponoci, i meni to tako, kao da dobijem neku energiju
U svakom slucaju probaj dva, tri dana da provedes napolju na cistom vazduhu, sumnjam da ti nece biti bolje!
Meni se na primer cesto desava kad spavam previse da onda kada ustanem da sam umoran i ako sam spavao mnogo vise nego sto treba... Mozda i ti puno spavas i onda si neaktivan fizicki? I mislim da je normalno da se u pubertetu zivne oko ponoci, i meni to tako, kao da dobijem neku energiju

U svakom slucaju probaj dva, tri dana da provedes napolju na cistom vazduhu, sumnjam da ti nece biti bolje!

e batodarktwen napisao:Rado bi ja znas... bicikla,kampovanje,trcanje... ali niko nece a sam NECU
:'(

bar za bicikl ti nije neophodno drustvo...ali,ako si ti tako kategorican pa kako kazes NECES sam,onda i dalje sedi kuci ispred kompa.pa kad zeznes KS i svoje zdravlje,i pocnes da se vucaras po bolnicama,pitaces se sam gde ti je bio razum.
sve najbolje ti zeli jedna mama
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 13, 2011 9:52 am
O Boze,nista ti nije.Pa bar idi svako jutro trci,sto da ne sam?Treba neko da ti drzi svecu??Povedi kuce ako imas i trcite 

samo aktivnoooost i nista vise-ili sam ili jos bolje--nadji neko drustvo--ne mozes tako bez drustva --to te tera kompjuteru a komp jos vise zatvara u samocu--ma ne smes se izdvajati-samovati nikakooooo-uvek mozes naci nekog slicnog a i ako ne-pa mogu se i razlicite osobe druziti-samo malo tolerancije--tj malo viseeeee