Pre 10-tak dana odjednom i naizgled bez rzaloga počela sam da osećam nesvesticu praćenu osećajem "propadanja". Nesvestice nisu jake, u smislu da nisam padala u nesvest, nemam mučnine, ni temperaturu a apetit mi je normalan. Takođe pritisak i krvna slika su normalni. Neurološki nalaz je uredan.
Ono što mi više smeta od povremenog osećaja propadanja i blage nestabilnosti i konfuzije je užasna pospanost i umor koja je počela da prati ove simptome od pre nekoliko dana. KOliko god da spavam, nije dovoljno. Osećaj je kao kada imam temperaturu od najmanje 38 stepeni, izuzev što mi je telesna temperatura normalna. To traje već 10 dana, i usprkos tome što gotovo stalno spavam, strahovito sam umorna i pospana. Inače sam prilično energična i živahna i ovo mi jako smeta. Osećam se bolesno, iscrpljeno, ali nema nijednom simptoma osim iscrpljenosti i pospanosti, i osećaja blage toplote (kao da imam temperaturu) ponekad nestabilnosti i blaže konfuzije, tako da ne znam kome da se obratim.
Bila sam kod doktorice koja me je poslala neurologu ali nalaz je bio uredan pa su me poslali dalje. Krvna slika nije pokazala neka odstupanja, orl nalaz uredan. Šta ovo može da bude, gotovo da nemam simptome koji bi se mogli povezati sa nečim konkretnim a ne mogu da funkcionišem normalno. Imam 39 godina i dosad sam bila prilično dobrog zdravlja.
Šta da radim?
Umor i ekstremna pospanost
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99