Pre nedelju dana me je uhvatio grip sa visokom temperaturom i jakom iscrpljenoscu. Nakon cetiri dana lezanja, uzimanja vitamina i dosta tecnosti stanje se dosta poboljsalo, temperaturu vise nemam, nemam bolove u grlu vise, ne kasljam, medjutim jos uvek sam jako jako iscrpljena, osecam umor cak i kada se ujutru probudim i kada treba da ustanem, kada hodam po kuci... Brine me to jer je grip vec trebao da prodje (tacno nedelju dana lezim, mirujem) ali ovaj umor nikako. Analize krvi nisu toliko lose, sve je u granicama normale mada su mi WBC,LYM,PLT,MPV blizu donje granice, takodje mi je gvozdje blize donje granice (9,9).
Zanima me sta bi trebalo od analiza da jos uradim kako bih otklonila sumnje koje mi ovaj umor stvara? Treba li da proverim jos nesto pored recimo stitne zlezde (sta tacno" T3, T4, TSH?), jer mi je posle obicnog gripa sumnjivo da postoji ovoliki premor !
Hvala!
umor- ako moze lekar da odgovori
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako si pocela osecati umor s pocetkom gripa onda je to normalno. Organizam se bori sa virusom itd.. Trebace mu neko vreme.. Umor moze ljude da prati i mesec dana posle prelezanog gripa. Postoji vise varijanti gripa, nijedna nije ya potcenjivanje. To nije naivna bolest. Moze se svrstati i u bolesti opasne po zivot. Pij vitamine i jedi jaku hranu i puno voca.
Poz!
Poz!