Hitno mi treba vaša pomoć!
Već duže vreme ima problema sa umnjacima.Naime,gornji umnjaci su me užasno boleli,mislila sam da je zato što rastu,a u stvari se ispostavilo da su oba bila pokvarena.Taman kada mi ih je zubar sanirao i bol prestao,gornji desni umnjak je počeo da mi smeta,odnosno imala sam utisak,iako zubar tvrdi da sam umislila i da mi se verovatno reflektuje bol od donjeg umnajka,koji takodje izrasta,imala sam utisak kao da mi umnjak ide u meso u obrazu i strašno me je bolelo to meso.Konačno kada me je to prošlo ,počeo je glavni problem.Naime,donji levi umnjak već duže vreme izbija,ali nikako da proviri i problem je sledeći već par dana mi se u unutrašnjosti obraza i na mesu izmedju gornje i donje vilice pojavila oteklina,zbog koje ja ne mogu ni da zagrizem kako treba,jer osetim da grizem to meso.Šta da radim?
umnjaci i usna duplja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 1:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam mucila muku sa umnjacima,nisu imali mesta da mi izrastu,videli su se samo pola a pola su pod mesom,i onda je jedan poceo da me jako ali jako boli ja sam se sve nadala da ce proci dok se nisam suocila sa sudbinom i operisala ga.Ne boj se nista ne boli dobijes dve anestezije,mada nije ni malo prijatno.budi hrabra.