Umisljeno
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm
Umisljeno
Da li je moguce da umisljam da mi se nesto desava??? Na primer da mi se cini da mi srce kuca brze?? I kako to resiti???
Re: Umisljeno
Moguce je. Prvo treba iskljuciti postojanje organske bolesti te onda ako ispadne da je fizicki sve uredu problem se lijeci psihoterapijski (kod psihologa ili kod psihajtra te dalje po njegovom naputku - antidepresivima, anksioliticima i/ili psihoterapijom).
Da li ste imali problema sa ubrzanim lupanjem srca (tahikardijom) i prije? Postoji li u obitelji povijest srcanih oboljenja? Da li ste pod stresom u zadnje vrijeme?
Lijepi pozdrav!
Da li ste imali problema sa ubrzanim lupanjem srca (tahikardijom) i prije? Postoji li u obitelji povijest srcanih oboljenja? Da li ste pod stresom u zadnje vrijeme?
Lijepi pozdrav!

* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm
niko iz moje poriodice ni ja nisam imao probleme...sve je pocelo pre 3-4 meseca....Jako sam mlad i nikad nisam imao probleme sa malaksaloscu uvek sam pun snage za sve....samo me iritira kad se umirim -.- 

Za pocetak ne bi bilo lose izvaditi krv kako bi se vidjelo da nisi mozda anemican (jer anemija isto moze dovesti do ubrzanog rada srca).
I napraviti EKG
Premda mislim da to kod tebe nije nista strasno.
I napraviti EKG
Premda mislim da to kod tebe nije nista strasno.

* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *