umisljene bolesti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
anica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 14, 2002 2:00 am

Post od anica »

U poslednjih 6 meseci stalno sebi umisljam neke bolesti.Obisla sam sve lekare,vadila sam krv pet puta i rezultati su uvek bili dobri,ali ja nikako ne mogu da se oslobodim tog osecaja.Sta moze da mi pomogne ?
U poslednjih 6 meseci stalno sebi umisljam neke bolesti.Obisla sam sve lekare,vadila sam krv pet puta i rezultati su uvek bili dobri,ali ja nikako ne mogu da se oslobodim tog osecaja.Sta moze da mi pomogne ?
Zlatni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 15, 2002 2:00 am

Post od Zlatni »

Nisam strucan, ali da povezam. Mojoj baki kada boli glava ili je nervozna damo joj one male sarene bombonice i ona misli da su to lekovi i odmah je prodje :smile:
Mislim verovatno je to na psihickoj bazi, ali da se i to resiti uz cvrstu samokontrolu.
ilankovn
Moderator
Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ilankovn »

Anice, obratite se novom forumu "NEUROPSIHIJATRIJA".
ivan78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 30, 2002 2:00 am

Post od ivan78 »

najbolje resenje je da se javite psihijatru jer je ocigledno da se radi o psihickoj smetnji...
Jovan1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 11, 2002 1:00 am

Post od Jovan1 »

To ti se zove hipohondrija.
Dali si u poslednje vreme imala neki traumatican dozivljaj ili se pak nalazis pred problemima koje ne mozes da resis.Kao odgovor na bekstvo od problema javlja ti se strah od bolesti.Ustvari okupirana si bolescu a zanemarujes probleme.Sklona si takvom reagovanju.Pomoc mozes da pronades kod psihijatra ali resesices ga jedino sama sa sobom.
Jovan1
ilankovn
Moderator
Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am

Post od ilankovn »

Javite se na tefon 011 3618444 lokal 2089 radnim danom od 13 do 15 h radi strucne konsultacije /sifra UMISLJENI BOLESNIK/.
Odgovori