Molim vas,jel mislite da je moguce da vas ukoci kicma a imate 22 godine?
To se desilo prvi put sa 18 godina i trajalo par dana ,proslo uz Dikolofenak duo i sada drugi put a traje vec desetak dana uz privremeno poboljsanje i pogorsanje.Koristim Diklofenak,visok sam 190 cm a tezak 88 kg.Nisam napravio nagli pokret a pocelo je da me boli.
Jel moze da bude od prehlade ili je nesto drugo?Jel potreban prvo snimak MR i pregled?
Nije mi uobicajeno da neko od vrsnjaka bude ukocen?
Sta moze biti?
ukocenje kicme
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: ukocenje kicme
Molim za savet.Hvala.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nije bitno koliko imate godina ako imate predizpozicije za ovu boljku!
Bitno je da odete na pregled kod fizijatra, da radite sa terapeutima na jachanju mishicnog midera oko kichmenog stuba!
Lekovima necete reshiti svoj problem!
Bitno je da odete na pregled kod fizijatra, da radite sa terapeutima na jachanju mishicnog midera oko kichmenog stuba!
Lekovima necete reshiti svoj problem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala.
Ljudi najbolje i najefikasnije resenje je CaiPan krema ili ulje,,,dobro je i da se koristi preventivno..komsija mi se ukocio, lezao je na podu,,ukocio se u ledja,,,nije mogao da mrdne,,,dao sam mu kesicu jednu da namaze i ujutru je ustao i nije mogao da veruje,,, probajte obavezno www.caipan.rs