Uklanjanje mladeza
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 26, 2016 6:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Uklanjanje mladeza
Da li je ko uklanjao mladez hirurskim putem na vma? Htela bih da odem privatno da uklonim neke, zanima me cena i utisci? Hvala 

Re: Uklanjanje mladeza
nema potrebe da ides privatno i da placas, ja sam isao u drzavnu bolnicu..._mango_ napisao:Da li je ko uklanjao mladez hirurskim putem na vma? Htela bih da odem privatno da uklonim neke, zanima me cena i utisci? Hvala
- znaci uput i kod dermatologa, pregledace ti mladez dermatoskopom, utvrditi ima li promena da li sme da se dira itd,itd... ali 99% smeju da se skidaju, i reci mu da ti mladez ili mladezi smetaju kada se cesljas..ako recimo imas problem na glavi..ako imas na telo to je malo zeznuto..moras da mu slozis neku pricu, nesto u fazonu sad ce leto suncanje bazeni, molim vas htela bi da skinem itd..al dace ti uput sigurno...znaci zamoli ga da zelis da uklonis mladeze... onda ces od njega dobiti uput kod hirurga.. odes kod hirurga sa tim uputom i skine ti mladez za nekih 5 minuta... tako sam ja prosao, mislim takva procedura u drzavnoj... otisao ujutro kod dermatologa, smetaju mi 2 mladeza, ne mogu da se sisam na kratko, hocu da ih skinem, nikakav probem, pregledao ih, moze. evo uput kod hirurga,,, odmah otisao na hirusko odeljenje usao za 15 min, malo cekao red i skino mi dva mladeza dok si rekla piksla... kakav crni privatnik i placanje