Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
-ljubav pema psu sa ulice je učinila svoje
-čišćene svakodnevno alkoholom ili rakijom i ovim mastima nije dalo rezultate OGROMNI SVRAB, dok spavaš, miruješ, (nema buva ), kako dalje ?HVALA.
odvedite ps aveterinaru a vi se obratite dermatologu, ochistite posteljinu, svu svoju garderobu, dezinfikujte sobu u kojoj spavate i ne dozvoljavajte psu da se penje u vas krevet!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ako vam je i baka ovako savetovala onda je trebalo da je slushate.
imate infekciju koze, koja zahteva lechenje ozbiljnijim lekovima od korishcenja kreme poput sinoderma i pantenola.
kad vec ovako slikovito znate da koristite forum samo se prebacite u realnost i obratite se dermatologu. rane podsecaju i na parazita shugarca, koji izaziva shugu, a s obzirom da ej pas sa ulice, nije daleko od toga da ste i shugu dobili.
ovakvu infekciju ne treba nikako da lechite preko interneta!
pozdrav za vasu baku!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ovo ne lici na ujede buve, vec na ozbiljnu koznu infekciju. Osim toga, psece buve ne ujedaju ljude. Imam psa godinama, puno puta je zaradila i buve, ali psece buve su velike, i ne mogu da se pomesaju sa onim koje ujedaju ljude. Cula sam da zivina ima buve koje mogu da predju na ljude. Ali psece ne...
Ja bih ipak otisla dermatologu.
A siroti pas zaista izgleda kao da ima najmanje sugu...