Ugruvanost ili nesto ozbilnije ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Dome
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 07, 2012 10:56 am

Ugruvanost ili nesto ozbilnije ?

Post od Dome »

Ovako,imam 22 godine i pre tacno 6 dana (u Subotu vece) sam pao sa zardinjere na istu,
pao sam na levi grudni kos(rebra) tacnije deo ispod grudi s leve strane,skoro da sam ostao bez daha,i kicma me zabolela na trenutak jer sam se malo savijo prilikom pada za sad je kicma ok,to me vec boli 6 dana,danas me boli manje,al vrlo malo manje nego prvog dana,stavljao sam obloge crnog luka i kupusa,al nema bas nekih drasticnih poboljsanja,da li je to samo ugruvanost ili nesto ozbiljnije,vrlo malo mi je oteklo,da li treba da prodje malo vise vremena jer to sporije prestaje ili je nesto ozbiljno,molim vas da mi odgovorite sto brze,hvala vam.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: Ugruvanost ili nesto ozbilnije ?

Post od Filip »

Možda je napuklo neko rebro, u svakom slučaju treba da odeš kod lekara da se uradi jedan detaljan pregled i rendgen grudnog koša i pluća.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Dome
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 07, 2012 10:56 am

Re: Ugruvanost ili nesto ozbilnije ?

Post od Dome »

Znas sta je cudno,kad se pipnem par puta tu gde me boli inace,odnosno kad napipavam rebra uopste me ne bole nakon par dodira,al kad se krecem,kad stucnem,kad zakasljem tu me malo zaboli ono sekundarno,i malo mi je nateklo,kad se zagledam tek vidim otok,sto se tice pluca ja normalno disem,a kad udahnem duboko,na kraju izdaha me malo zaboli isto.

Tacnije ovde me boli:

Slika
Odgovori