Ugrizao me moj pas
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm
Ugrizao me moj pas
ugrizao me moj pas Imam crnog ruskog terijera starog 15 mjeseci i u petak vece odemo suprug i ja sa njim u setnju i neke djevojke kad su ga vidjele pocnu da vriste i on se prepadne i podje da skoci na njih a muz i ja ga povucemo nazad i on se okrene i mene gricne za desnu stranu na prsima.uglavnom je povrsinska rana malo mi je zgulio kozu i imam podliv. u hitnoj su mi to previli i rekli da nije nista strasno i naravno dobijem tetanus u debelo meso i ruku i neke antibiotike orbenin kapsule. Sad se pojavilo crvenilo koze i mala oteklina na ruci boli me i po malo svrbi pa se plasim posto je proslo dva dana od toga dal je normalno za vakcinu. Posto me jedna prijateljica uplasila i rekla da nijele dobro sto se pojavilo crvenilo i bol. strasno s bojim i po prirodi sam panicar. Dal je to normalno i trebam li se javiti svom doktoru?
-
- Stalni član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Stalni član
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Mene je moj pas ujeo ,kada smo ga budili iz anestezije, posle operacije(normalna pojava ,kao i što čovek ko zna šta radi buđenjem iz anestezije) ,i to mi je baš ''lepo'' zarila zube u ruku i napravila je poveću rupu !
Konstatovana je ''trauma'' tkiva i niko mi ništa nije davao ,malo duže je potrajalo zarastanje ali je ispiranje hidrogenom bilo dovoljno ( naravno konsultovala sam se sa lekarom)!
Možda grešim ,ali mislim da se kod nas tetanus malo zloupotrebljava !
Pozdrav i polako sa kucom
,on je bio prepadnut ko zna i te devojke kako su izgledale ''vrišteći u njegovim očima
, ja bar mogu misliti jer kad vidim da neko pored mog psa koji ide pored mene na povodcu počne da se breca skače i vrišti ....e pa meni dođe da ih izujedam zbog neurotičnosti! 
Konstatovana je ''trauma'' tkiva i niko mi ništa nije davao ,malo duže je potrajalo zarastanje ali je ispiranje hidrogenom bilo dovoljno ( naravno konsultovala sam se sa lekarom)!
Možda grešim ,ali mislim da se kod nas tetanus malo zloupotrebljava !
Pozdrav i polako sa kucom

I mene ne moj pas ugrizao nekoliko puta, nisam dobijala tetanus posto znam da je redovno vakcinisan i zdrav.
Kad me komsijski pas ugrizao, primila sam vakcinu.
Mislim da nema opasnosti. kazu da je veca njima opasnost ako ih mi ugrizemo nego nama ako nas pas ugrize (posto je njihova pljuvacka mnogo sterilnija).
Gadno je ako macka ugrize, njihova su usta bas 'prljava'.
Kad me komsijski pas ugrizao, primila sam vakcinu.
Mislim da nema opasnosti. kazu da je veca njima opasnost ako ih mi ugrizemo nego nama ako nas pas ugrize (posto je njihova pljuvacka mnogo sterilnija).
Gadno je ako macka ugrize, njihova su usta bas 'prljava'.
The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it.
Imam ga jos i volim ga koliko se ljubimac moze voleti, a mozda jos i viseJedna napisao:Van teme...medi napisao:I mene me MOJ pas ugrizao NEKOLIKO puta...
A, dali ga jos volis???? Ovaj... dali ga jos imas???
Hajde mogu da razumem to da ugrize nakon anestezije, ili ako se uplasi od prolaznika... ali ovo tvoje nekako..neznam...

A sto se ugriza tice, pa vise je vlasnika pasa koji budu bar jednom ugrizeni nego ostalih a i bili smo upoznati sa statistikom pre nabavke psa tako da smo se pripremili hehe...ne zalimo se ...

The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it.
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Svaka čast Medi ,ti zaista voliš životinje!
Koliko me puta ''ujeo'' čovek ,pa bar mi se dnevno desi 2 puta i mnogo više boli nego ujed psa ,ali nažalost ljude ne možemo da uspavamo, stvarno na žalost!
I mene je moj pas gricnuo i van anestezije ,kad ga iznerviram ,kad je ''zezam'' kad je naljutim .....na žalost to mogu razumeti samo ljudi koji stvarno vole životinje !
Pa i psi moraju da iskažu po nekada svoje nezadovoljstvo ,naravno to nisu ujedi ( kao onaj iz anestezije ,koji je nesvestan) to su ujedi - opomena!
Ja se izvinjavam jer nema mnogo veze sa temom ali....
Koliko me puta ''ujeo'' čovek ,pa bar mi se dnevno desi 2 puta i mnogo više boli nego ujed psa ,ali nažalost ljude ne možemo da uspavamo, stvarno na žalost!
I mene je moj pas gricnuo i van anestezije ,kad ga iznerviram ,kad je ''zezam'' kad je naljutim .....na žalost to mogu razumeti samo ljudi koji stvarno vole životinje !
Pa i psi moraju da iskažu po nekada svoje nezadovoljstvo ,naravno to nisu ujedi ( kao onaj iz anestezije ,koji je nesvestan) to su ujedi - opomena!
Ja se izvinjavam jer nema mnogo veze sa temom ali....

- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Kad smo već trollovali temu, da se uključim i ja - ali kao vlasnik mačke.
Istina je da mačiji ujed zna da se iskomplikuje, ali ipak je to kućni ljubimac. Njima sve možeš da oprostiš. Jeste da mi ruke izgledaju kao u berača kupina (konstantno izgrebane), ali nema veze. Sigurna sam da me i vlasnici pasa u potpunosti kapiraju. 

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Ziveliminjab napisao:
Živeli svi mi ponosni vlasnici živuljki ,ovako srećni iako smo izujedani i izgrebani ,ali smo srećni sa našim ''divljim'' ljubimcima !!!!![]()

al kad ujedaju, nek prave bar povrsne povrede, da ne ostaju oziljci

Da, ziveli nam i nasi ljubimci, koliko oni mogu da nas opuste, ne moze ni gram bensendina