Udubljenje u lobanji

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
tweety26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 17, 2013 12:48 am

Udubljenje u lobanji

Post od tweety26 »

Postovani,
imam jedno pitanje ako je neko imao slicno iskustvo, imam 26 godina i pre mesec dana mi se pojavilo udubljenje na levoj strani glave, prema celu, i kad napipam kroz kosu moze da nalegne mali prst u udubljenje, povrsinski. Samo se pojavilo, nije ni od kakvog udarca ili nesto slicno, ne boli kad napipam ali je jako neprijatan osecaj. Nemam nikakvih zdravstvenih problema, povremeno glavobolje. Ako neko ima nesto slicno ili zna kome da se obratim, neka javi.
Unapred hvala, pozz
colebre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 22, 2014 2:55 pm

Re: Udubljenje u lobanji

Post od colebre »

Druze isti provlem imam s tim da sam ja kao klinac imao dobar udarac u glavu pa pretpostavljam da je od toga moram da snimam povredu malo malo, evo uskoro prvi put cu raditi kraniogram ili sta vec da se vidi tkivo kao i lobanja, stanje. Isto glavobolja itd.
kojot043
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 02, 2018 10:43 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od kojot043 »

Ja imam 50 i kusur godina i imam udubljenje na glavi jos od 3 godine kada sam pao i udario glavu o metalnu ogradu na terasi.Sem tog udubljenja koje je na levoj strani precnika 1,5 do 2 cm koje mi je u mladosti predstavljalo kompleks (mozda malo i sad) nikakvih tegoba nisam imao, ni glavobolju, nista hvala Bogu.Moze to kod plasticnog hirirga da se resi ako ti smeta psihicki.
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 29, 2024 10:31 pm

Post od [email protected] »

Pozdrav, da li ste proverili udubljenje na glavi
Nemanja
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 29, 2024 10:31 pm

Post od [email protected] »

tweety26 napisao: Sub Avg 17, 2013 1:12 am Postovani,
imam jedno pitanje ako je neko imao slicno iskustvo, imam 26 godina i pre mesec dana mi se pojavilo udubljenje na levoj strani glave, prema celu, i kad napipam kroz kosu moze da nalegne mali prst u udubljenje, povrsinski. Samo se pojavilo, nije ni od kakvog udarca ili nesto slicno, ne boli kad napipam ali je jako neprijatan osecaj. Nemam nikakvih zdravstvenih problema, povremeno glavobolje. Ako neko ima nesto slicno ili zna kome da se obratim, neka javi.
Unapred hvala, pozz
flytrapleprosy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2025 8:45 am

Post od flytrapleprosy »

tweety26 napisao: Sub Avg 17, 2013 1:12 am Postovani,
imam jedno pitanje ako je neko imao slicno iskustvo, imam 26 godina i pre mesec dana mi se pojavilo udubljenje na levoj strani glave, prema celu, i kad napipam kroz kosu moze da nalegne mali prst geometry dash u udubljenje, povrsinski. Samo se pojavilo, nije ni od kakvog udarca ili nesto slicno, ne boli kad napipam ali je jako neprijatan osecaj. Nemam nikakvih zdravstvenih problema, povremeno glavobolje. Ako neko ima nesto slicno ili zna kome da se obratim, neka javi.
Unapred hvala, pozz
Zdravo!
Razumijem tvoju zabrinutost zbog udubljenja na glavi. Pretpostavljam da je rupica vjerovatno zbog benigne izrasline ili ciste: Možda se na toj kosti razvilo nešto poput koštane ciste ili benignog tumora (kao što je osteom ili epidermoidna cista). Takve promjene nisu nužno opasne, ali mogu uzrokovati nelagodu.
Ako imate druge simptome, kao što su glavobolja, vrtoglavica ili promjene u funkciji, to može biti znak da je potrebno detaljnije testiranje. Sretno i nadam se da ćete uskoro dobiti odgovore i rješenja!
Odgovori