Udubljenje grudni kos VELIKI PROBLEM
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 07, 2016 12:23 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Udubljenje grudni kos VELIKI PROBLEM
Imam 17 god, veoma sam mrsav. Imam udubljenje grudnog kosa 3cm znaci udubljeno ne ispupceno. Kako to da ispravim da li postoje neke vezbe da li to moze da se ipsravi ako nabacim koju kilu visok sam 190cm a 70kg to mi predstavlja veliki problem i majicu kad skinem i sa devojokom jednostavno sebe ne mogu da gledam tako. Doktori su samo za operaciju a ja ne zelim da ne mogu da potrcim 3 godine da nosim sipke. Bilo kako na bilo koji nacin ako neko zna sve bih ucinio samo da se resim ovoga bar malo
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Udubljenje grudni kos VELIKI PROBLEM
Какве шипке три године?!
-
- Novi član
Sipke se stavljaju da potiskuju to udubljenje da se vrati na nromalno i nose se 3 godien a za te 3 godine ne mogu nista od aktivnosti
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли то удубљење омета рад организма или има какав други значај осим естетског?
-
- Novi član
Ne ometa radio sam one pregleda da li ometa rad srca i ostalih organa, sve je normlano ne ometa nista
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Онда заборави то удубљење. Навући ћеш беду на врат ни због чега. Мислиш да ће ожиљци бити лепши од тог удубљења? А шта тек може да се искомпликује па и без главе да останеш...
Евентуално поразговарај са десетак разних физиотерапеута да чујеш различита мишљења.
Пошаљи фотографију.
Евентуално поразговарај са десетак разних физиотерапеута да чујеш различита мишљења.
Пошаљи фотографију.