Čudni simptomi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 11, 2017 12:12 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Čudni simptomi
Prvo da kažem da imam 4 mačke u 54 m2 stana sa dva lavora pripadajućeg posipa! Simptomi su sledeći: Peckanje usana, nosa i očiju, suvo grlo, utrnut vrh jezika, gorak ukus u ustima. To su bili simptomi u stanu! Kada izadjem na čist vazduh osećam se kao pijan! Vid mi je usporen, sporo se izoštrava, gubim ravnotežu , ponekad mi bude muka i osećam pokretanje gasova u stomaku! Da li sam to postao preosetljiv na mirise zbog mačaka ili njihovog posipa? Planiram da idem na analize krvi, mokraće i stolice kao i na bris grla, jezika i usta kao i na alergo test! Ima li iko slično iskustvo ili možda rešenje za moje muke! Hvala!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Čudni simptomi
Ратосиљај се мачака, стално луфтирај стан, пиј јабуково сирће са медом, домаћи кефир и много више чисте воде. То за почетак.
-
- Novi član
Hvala na odgovoru! Mačke su samnom i mojom mamom već preko deset godina tako da ne bih mogao da ih se ratosiljam osim ako mi život ne bude u pitanju. Što se tiče jabukovog sirćeta sa medom kako da ga pijem? Promaja mi je stalno u stanu a vode pijem u normalnim količinama! Moja neka teorija je sledeća: Pošto sam stalno sa mačkama i prašinom njihovog posipa mislim da se meni i mojoj mami povećala osetljivost na mirise tako da ih mi osećamo a drugi ne što je i tako! A pošto je komšija pored nas renovirao kupatilo pretpostavljam da mi te mirise osećamo mnogo jače nego što bih trebalo pa otud pečenje usana, nosa i očiju! E sada ako je tako kako bih to mogao proveriti kod lekara i još važnije kako lečiti osim ratosiljanja mačaka! Hvala!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
У два деци воде успеш супену кашику јабуковог сирћета и чајну кашику меда. То добро измешаш да се мед потпуно раствори и попијеш. Пије се само на празан желудац, два до три пута дневно. Почни са мањом количином сирћета да видиш како ће ти желудац реаговати. Ако је сирће право као и мед, не би требало да буде проблема.
Колико воде пијеш, колико си висок и тежак? И шта уопште пијеш од течности?
Колико воде пијеш, колико си висок и тежак? И шта уопште пијеш од течности?
-
- Novi član
Hvala na odgovoru! Vode pijem bart pola litre dnevno, možda i više! Visok sam oko 180 a težak oko 110 kila! Pijem uglavnom samo vodu, ponekad popijem pivo ili rakiju, pelinkovac! Koliko mačaka bi bilo optimalno za moj stan od 54 kvadrata? Pre dve godine kada sam se preselio tu gde sam sada imao sam 7 mačaka! 3 su mi uginule tako da sada imam 4! Razmišljam da se preselim u stan u prizemlju sa bašticom!
-
- Novi član
Hvala na savetu za vodu. Probaću. Znam da imam previše kilograma za moju visinu! Pokušavam da oslabim. Što se tiče preselenja ako do toga dođe, nemam gde sa mačkama nego samnom! Jedina mi nada da će u stanu sa bašticom više vremena provoditi u baštici nego u stanu.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да, значи да треба да скинеш 30kg, а са тренутном килажом треба да пијеш најмање 3,5 литра чисте воде. Алкохол појачава избацивање течности из организма тако да уз конзумацију алкохола додатно мораш да повећаш унос воде. Наравно, повећање дневног уноса воде мора постепено да се врши. За годину дана би могао да достигнеш три литра дневно.
Ако си навукао неку алергију на мачке онда ће ти и једна мачка сметати на сто квадрата.
Ако си навукао неку алергију на мачке онда ће ти и једна мачка сметати на сто квадрата.
Alien, poslusaj Acu--neces pogresiti,
a ako nisi spreman na tu ZRTVU, tebi ce biti sve gore i gor, i budi sretan ako i pored toga sto se oslobodis macaka i viska kilograma, makar ocis uskoro da ti je bolje
jer ce trebati dosta vremenaaaa,
potrudi se da sto vise radis, napolju
a ako nisi spreman na tu ZRTVU, tebi ce biti sve gore i gor, i budi sretan ako i pored toga sto se oslobodis macaka i viska kilograma, makar ocis uskoro da ti je bolje
jer ce trebati dosta vremenaaaa,
potrudi se da sto vise radis, napolju