Čudna alergija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 11, 2007 2:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Čudna alergija
imam devojku koju mnogo volim.Ali svaki put kad se vidimo meni se pojavi osip po licu i spava mi se.Deluje smesno,al je meni tuzno.A ona je alergicna na polen,ako je to bitno.A ja sam prilicno imun na alergije.Da li moze neko da mi pomogne?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 11, 2007 2:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
alergija na curu.
vidjamo se dvaput nedeljno, pritisak nisam merio.nikad nisam imao problema sa pritiskom.Ipak,24 god imam,nisam sklon nikakvim oboljenjima.osip su sitne crvene bubuljicice po licu i nestanu ubrzo nakon sto se rastanemo.a ona kaze da sigurno ne koristi nikakvu iritativnu kozmetiku(samo medicinsku,jer je i sama sklona alergiji).hvala unapred
Alerige su neprestano prisutne u nasoj porodici. Ne izleci se vec samo predje jedan oblik alergijeu drugi, stvarno zamorno..., ali to nije tema.
To sto tvoja devojka koristi kozmetiku na koju ona nije alergican, ne znaci da ti nisi alergican na njenu kozmetiku (bez obzira sto je to medicinska kozmetika). Tako da lako mozes sam da proveris da li je u pitanju krema za lice, ili puder za lice ili mozda ruz za usne ili parfem, a mozda i sampon za kosu (ili nesto drugo sto/ako stavlja na kosu)...
To sto tvoja devojka koristi kozmetiku na koju ona nije alergican, ne znaci da ti nisi alergican na njenu kozmetiku (bez obzira sto je to medicinska kozmetika). Tako da lako mozes sam da proveris da li je u pitanju krema za lice, ili puder za lice ili mozda ruz za usne ili parfem, a mozda i sampon za kosu (ili nesto drugo sto/ako stavlja na kosu)...