Prosle godine negde u avgustu sam udario glavom od beton, udarac je bio jak i malo mi je napukla lobanja, krvi nije bilo. Alem zavrsio sam u bolnici radi promatranja, uradjeni su mi rendgenski snimci glave gde je i konstantovana veoma mala naprslina lobanje, kasnije mi je radjen CT skener glave (na moje zahtevanje) i bio je uredan. Imao sam jake glavobolje citave glave koje su vremenom jenjavale. Doktor mi je zabranio da konzumiram alkohol bar 4 meseca (nisam alkoholicar). Poslije jedno mesec dana glavobolje su skoro potpuno nestale. Elem sad ide zaplet. Zavrsim ti ja na nekoj zurci i tu povucem koji dim marihuane i od toga dobijem nekakav napad panike jer me je ta marihuana bas "spucala" i dva puta me tako jako zigne glava na strani gde sam se udario ali nekao u dubini glave. Zignulo me je onako kao da me reze sa desne strane glave negde u dubini (evo i sad se najezih). Bas sam se bio uspanicio, usta mi se osusise i usne pomodrise. Na jedvite jade sam se smirio i nekako zaspao. Bas sam se bio prepao da cu da riknem. Posle toga nastaju problemi. Nikad me vise nije zignulo tako jako, mozda jednom jos dan posle ta dva jaka. Posle toga sam osecao kao da imam teg na desnoj strani potiljka. Glava kao da mi je imala 100 tona, smetalo mi je jarko svetlo, glasni zvuci, brujanje. Prestao sam da i ponekad uzmem malo marihuane, skoro skroz da ne pijem, skoro sam i prestao da pusim. Sve zbog ovoga gore navedenog. Ali sam nastavio da zivim u nekoj vrsti straha, kao da ocekivam da ce mi ce to ponoviti. Toliko sam o tome mislio i mislio da sam jedno vreme da sam imao kao neke blage napade, kao da se prenem iz tog ocekivanja. Alem zavrsim ti ja ko neurologa i to mu ispricam i on me pregleda i kaze da mi nije nista i propise mi da pijem Bromezepam 1,5mg po potrebi. Da se smirim. Kaze mnogo sam osetljiv.
Posle svega toga proslo je pola godine, ja i dalje osecam neku nelgodnost, blagi strah.Glava mi je kao u oblacima ponekad, nije da me boli nego kao da sam osamucen, kao da mi malo otrni. Ovo narocito kad je lose vreme i kad je vremenska promena. Bas mi smeta. Kao da mi je glava postala hipersenzitivna jer kad blago onko ovlas prevucem ruku preko glave kao da se uspali na milion nekakvih zivaca, ovo moze cak i da izazove udar vetra u glavu.
Sve u svemu meni nikako glava da se vrati na predjasnje stanje.
Da li neko zna sta mi je dalje ciniti? Jer mi se pokvario kavalitet zivota. Koliko na ovo uticu vremenske prilike? Kad ce sve ovo nestati? Jel to tako kod povreda? Bojim se da se ne navucem na Bromazepame od 1,5mg!
Svaka pomoc dobrodosla.