Čudan problem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Lapotenza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2016 10:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Čudan problem

Post od Lapotenza »

Zdravo svima

Imam vrlo čudnu stvar i pojavu koja mi se događa već relativno dugo vrijeme. Prije 5 mjeseci, odjednom sam primjetio da mogu na silu znojiti dlanove. Doslovno. Ne moram biti u stresnoj situaciji niti nervozan, ljut, anksiozan. Bilo kad, bilo gdje ja mogu svojim umom učinit svoje dlanove znojnima u par sekundi (doslovno) I tu jeste problem. Ne mogu prestati o tome razmisljati. Kada god trebam s nekim se rukovati, sjetim se da mogu na silu znojiti dlanove i oni u 2-3 sekunde postanu pravo i primjetno znojni, i naravno osoba s kojom se rukujem primjeti i osjeti znoj. I ne samo kada se trebam sa nekime rukovati, u bilo koje doba dana, jednostavno se sjetim da ih mogu znojiti na silu i ne mogu to znojenje zaustaviti, samo se potsjetim, i počnu se znojiti i ne mogu zaustaviti znojenje. Često se dogodi da crtam, ili radim nešto lijevo, i ruke su mi suhe, i ona primjetim da su mi suhe, i to me potsjeti da ih mogu na silu znojiti i oznoje se bez ikakvog razloga ili veze. I to mi ide na živce, jer utjeće na moj društveni život i moj život uopšte. I biti ću iskren, razmišljam o znojnim dlanova 90% dana, tako da mi su mi većinu dana dlanovi znojni bez ikakve veze. Ne znam šta da radim, jer ne mogu ni kontrolisati zaustavljanje znoja, a sama misao o znojenju, ili dlanovima ili bilo čega vezano za ovo mi na silu oznoji dlanove u par sekundi.
Ima li ova "pojava" ime, jesam li možda prvi na svijetu sa ovom pojavom, neki prijedlozi?

Hvala unaprijed.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Čudan problem

Post od _david_ »

brate , malo manje droge i prestace znojanje...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако претпоставимо да мислима можеш да покренеш знојење дланова, а не можеш да контролишеш саме мисли, онда почетна претпоставка није тачна. Ако ти не можеш да контролишеш своје мисли онда не можеш њима да контролишеш ни знојење. Јасно?
IvanFin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2016 2:09 pm

Post od IvanFin »

Ima li ovo nekakve logike?? Nemogu kontrolisati misli a tamo kontrolise da se dlanovi znoje!!!! WTF... Na cemu si,,, bar promeni supstancu pa mozda ti se i zalede dlanovi
Korisnikov avatar
dr.Ubiparip
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 09, 2015 10:06 am

Post od dr.Ubiparip »

Čovjek ima problema sa znojenjem, a jedini savjeti koje je dobio je "manje droge". :lol: :lol:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Он није свестан да има проблема са тремом и/или нервозом, па зато такви савети.
Odgovori