Čudan osećaj i bol

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
numen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2016 12:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Čudan osećaj i bol

Post od numen »

Pozdrav ljudi,

izvinjam se ako pišem na pogrešnom mestu nov sam ovde a i ne razumem se baš u medicinu pa nisam siguran u koju oblast bi spadao ovaj problem.

Naime, već sigurno dve godine (nemojte me osuđivati) imam čudan osećaj na desnoj strani negde ispod rebara i od napred i od pozadi. Veoma je tesko da opišem to ali recimo kao da tu nešto ima. To nešto ne osećam stalno već samo kad ležim na kontra (levoj strani) ili kad sedim u nekom čudnom položaju, onda imam osećaj kao da me to malo pritiska tj. pokušava da pređe na drugu stranu. Što se tiče bola sam od sebe se nikada ne javlja ali ukoliko pritisnem ispod rebara jačinom 7 (1-10) zaboli me i osećam veoma čudnu vrstu bola (ovo važi dok sedim i stojim, ukoliko ležim i pritiskam to mesto ništa ne osećam).I još jedna situacija kada se javlja bol je ukoliko se od pozadi ili sa strane lagano udaram pesnicom, tada imam osećaj kao da me nešto probada odma uz rebra.

Par informacija o meni. Imam 24, visok 2 metra, imam 90kg pre par godina sam bio veoma veoma mršav onda sam krenuo u teretanu i dobio preko 20 kg. Koliko se sećam sve ovo je počelo posle jedne velike prehlade kada sam primao velike količine antibiotika. Možda vam nešto od ovga znači.

Inače rešio sam da idem kod lekara, i zakazao sam pregled. Nadam se da nije ništa ozbiljno ali slušajući svaki dan o raznim bolestima čovek ne može da se oseća baš prijatno.

Kakogod, dok čekam pregled bio bi zahvalan ukoliko neko može da mi kaže otprilike šta bi mogao da bude uzrok mog problema.

Hvala u napred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Čudan osećaj i bol

Post od aaaca »

Требао би да обратиш пажњу на јетру и плућа.
numen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2016 12:10 am

Post od numen »

aaaca napisao:Требао би да обратиш пажњу на јетру и плућа.
Ok, hvala vam na odgovoru.

Interesuje me još, s' obzirom da ovo osećam, kao što rekoh, duži period da li može da se desi da je ipak nešto bezazleno ili je pak nešto ozbiljnije? Znam da je nezahvalno pitanje ali plašim se... ne znam šta da očekujem...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Очекуј све најгоре па када ти кажу да ти није ништа биће ти супер - ако дочекаш завршетак прегледа. :D
Odgovori