Imam 26 godina, 180cm, 80kg.
Naime imam potrebu za mokrenjem svakih pola sata do sat, kao da je besika puna,a zapravo jako malo mokrim. Radio sam nalaze, mokraca je normalna, i prostata nije uvecana na ultrazvuku je sve ok.
Noge su cesto hladne i znoje se. Srce mi nekad brze kuca i imam osjecaj treme u stomaku nekad. Imam ceste glavobolje.
Molim vas vase misljenje sta da radim?
Ucestalo mokrenje, znojenje nogu, nervoza
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Ucestalo mokrenje, znojenje nogu, nervoza
Када тако опишеш проблеме онда ти је потребан неко са дебелим нервима да расчивија ситуацију.
Детаљније опиши када ти се јавља који симптом....
Детаљније опиши када ти се јавља који симптом....
Glavobolju uglavnom imam kada se probudim, desi se da ostanem do kasno za kompom, pijem malo cesce kafetin...
Potrebu za mokrenjem imam svakih sat vremena otprilike po danu, tokom noci je normalno. Popijem dnevno otprilike 5-6 casa vode.
(nekad se probudim jednom u zoru ili tako nesto da idem u wc)
Nervozu osecam jako cesto ne znam iz kog razloga, u razlicitim periodima dana, skroz random.
Roditelji mi imaju visok pritisak, majka i sestra piju nesto za stitnu zlezdu.
Faks sam zavrsio, nemam nekih obaveza sto se toga tice. Idem na trcanje svaki drugi dan 30-45min.
Potrebu za mokrenjem imam svakih sat vremena otprilike po danu, tokom noci je normalno. Popijem dnevno otprilike 5-6 casa vode.
(nekad se probudim jednom u zoru ili tako nesto da idem u wc)
Nervozu osecam jako cesto ne znam iz kog razloga, u razlicitim periodima dana, skroz random.
Roditelji mi imaju visok pritisak, majka i sestra piju nesto za stitnu zlezdu.
Faks sam zavrsio, nemam nekih obaveza sto se toga tice. Idem na trcanje svaki drugi dan 30-45min.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Често мокриш јер имаш упалу бешике или ти се стопала превише охладе а то такође тера на често мокрење. Обуј дебеле термо чарапе или на неки други начин греј стопала. Још ако ти се стопала тако много зноје онда је скоро сигурно то узрок.
Главобоља после буђења може да буде због глади, због лошег јастука за спавање, због преоптерећења очију због дуготрајног рада за рачунаром, због укочених мишића раменог појаса...
Нервоза може да буде и због рачунара, енергетских пића или неке хемије коју користиш.
Слободно заборави то што су ти родитељи болесни од различитих болести. Да се болести наслеђују онако као што медицинари тврде ми би одавно изумрли.
Наслеђују се навике а то је веома велики проблем.
Главобоља после буђења може да буде због глади, због лошег јастука за спавање, због преоптерећења очију због дуготрајног рада за рачунаром, због укочених мишића раменог појаса...
Нервоза може да буде и због рачунара, енергетских пића или неке хемије коју користиш.
Слободно заборави то што су ти родитељи болесни од различитих болести. Да се болести наслеђују онако као што медицинари тврде ми би одавно изумрли.
Наслеђују се навике а то је веома велики проблем.
Ma u kuci mi je 600 stepeni,izgleda sam nervozna sam od sebe
Prepisali su mi caj od brusnice, pa sam to pio, ali bez nekog efekta.
U svakom slucaju velika hvala na odgovorima.

Prepisali su mi caj od brusnice, pa sam to pio, ali bez nekog efekta.
U svakom slucaju velika hvala na odgovorima.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нема везе колика је температура у соби. Ако су ти ноге хладне како си сам написао, то може да прави проблем.
brusnica je dobra ali je treba duzi period piti, a dobar je i caj od koprive i svile kukuruza. probaj
nervoza ti je zbog racunara sigurno--nadji ti devojku ili dobro drustvo pa se druzite ili neki hobi, kad vec posla nema--do duse i nisi pisao da trazis posao, meni bito stvaralo nervozu.RAD je spas--lek protiv nervoze.
Odlicno je ako ides na trcanje, mozes ti to i vise--nece ti skoditi.
nervoza ti je zbog racunara sigurno--nadji ti devojku ili dobro drustvo pa se druzite ili neki hobi, kad vec posla nema--do duse i nisi pisao da trazis posao, meni bito stvaralo nervozu.RAD je spas--lek protiv nervoze.
Odlicno je ako ides na trcanje, mozes ti to i vise--nece ti skoditi.