Ubrzan rad srca i ostali simptomi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Pakevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 3:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ubrzan rad srca i ostali simptomi

Post od Pakevic »

Bio bih veoma zahvalan ako mi neko strucan moze pomoci da povezem sve ovde navedene simptome i otkrijem zasto mi srce ubrzano radi bez nekog vidnog razloga, kosa sedi, opada, cesto se osecam bezvoljno pa i depresivno, ne zloupotrebljavam alkohol, cigarete sam ostavio bas iz ovog razloga, trudim se da izbegavam stres
koliko je to moguce i ne preterujem u hrani ni bilo cemu drugom...evo detalja pa prosudite sami:

Ubrzan puls do 115 bez prethodnog napora, povremeno anksiozan tada osetim stezanje u grudima koje traje kratko a zatim popusti, osetljiv sam na zimu,ruke su cesto hladne, jezik izrazito beo po povrsini,imam sede vlasi, uocljivo je proredjivanje i opadanje kose najvise na kruni, bubuljice po kozi glave, dijagnoza seboreicni dermatitis, lecen od akni vulgaris antibioticima, izlecen sam roakutanom, vid oslabljen od detinjstva, lenjo levo oko, dalekovid dioptrija 2,5-0,5,nokti slabi, zanoktice, grickanje noktiju od detinjstva, cesto bele tacke na noktima, sklon blagoj gojaznosti narocito u predelu struka, kukova posebno, osetljive pradavice, povremeno nadute i uvecane, umanjena maljavost brade,ruku, cesto stanje bezvoljnosti manjka energije, lose koncentracije i pored uredne ishrane i fizickih aktivnosti.

Pol Muski 30 godina(1984)
Kosa tamno smedja, oci smedje, svetao ten
Visina 182
Tezina 82
Rezultat testa krvi u granicama normalnog,
rezultat TSH stitne zlezde blizu gornje granice dozvoljenog
krvni pritisak 115/75, EKG pokazao pravilan rad srca, puls 75
Odgovori