Tup bol u donjem levom delu stomaka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
SetFun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2014 10:49 am

Tup bol u donjem levom delu stomaka

Post od SetFun »

Posle tri dana jakog kasljanja i kijanja(kijanje sa cesto zaustavljao zacepljujuci nos u trenutku kijanja) pojavio mi se tup bol u donjem levom delu stomaka malo nize od kuka.Sada kad god kijam ili kasljem ili se napinjem na wc solji osetim jaci bol na tom mestu,malo slican pekucem bolu.Takodje se isti bol desava kada se naglo okrenem.Kada mirujem i dalje postoji neprijatan osecaj u tom delu stomaka,a na dodir malo boli,slicno kao modrica.Danas je treci dan kako traje ovaj bol,pomozite.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Tup bol u donjem levom delu stomaka

Post od aaaca »

Мораћеш код хирурга на преглед да види да ниси добио брух. Иначе, кијање се не зауставља затварањем носа јер секрет можеш да надуваш у средње уво, а онда си угасио. И не напињи се на ВЦ шољи, већ поради на квалитету столице.
SetFun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2014 10:49 am

Post od SetFun »

Kako bre to mislis ugasio? :O Ja cesto tako zaustavljam kijanje,jer imam alergiju na prasinu i cesto kijam.A kada pustim i ne zaustavim vremenom mi izdere grlo i nos.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако кихнеш са затвореним носом лако може да се деси да секрет из носа прође кроз канале у средње уво. Одатле се не може извадити осим операцијом. Ако се то на време примети особа може добро да прође. Међутим, ако се упали, инфицира... настају проблеми. Углавном се мисли да је у питању обична упала средњег увета, па се тако и лечи, а то води даљем компликовању.

Ако уопште не кихнеш, онда нема проблема, наравно.
Odgovori