Tumor na mozgu.Da ili ne?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 13, 2013 7:00 pm
Tumor na mozgu.Da ili ne?
Pre godinu ipo dana doživeo sam epileptični napad.Napad je trajao minut,a prilikom njega celo telo mi je drhtalo,tj.imao sam neobuzdane trzaje.Posle toga,to mi se više nije dešavalo.Sada,kada naglo ustanem imam blagu nesvesticu,a s vremena na vreme me i zaboli potiljak.E sad,čitajući jedan članak o tumoru na mozgu,prepoznao sam neke od siptoma koje sam doživeo,ili koje imam.Ovih dana se pripremam za konačnu posetu lekaru.Moje pitanje je:Da li imam valjane razloge da sumnjam na tumor,i kako izgleda cela ta procedura koja se tiče pregleda?Unapred hvala.
Re: Tumor na mozgu.Da ili ne?
Друже, нисам доктор и не могу ти ништа рећи за овај епилептични напад, али за ту вртоглавицу, могу само да кажем да не мора да има везе ни са каквим тумором. Може једноставно да буде да се не бавиш ни са каквом активношћу, нон стоп лежиш или седиш за рачунаром, храниш се не здраво, све у свему нездрав живот.
Причам из искуства.. На летњем распусту је мени било исто тако, спавао сам до 2, легао у 5 ујутру, и то устанем у 2, узмем лап топ, и поново се вратим у кревет. И после недељу, две ми се почело мантати сваки пут кад устанем из кревета и имао сам главобољу. Онда сам решио да не проводим толико времена за рачунаром, ишао сам напоље, макар и сам био на улици цео дан, и после пар дана се почело све враћати у нормалу.
Сад не знам какав ти живот водиш и каквих има проблема, али само кажем да не мора бити везано одмах за нешто лоше. Кажи Боже помози, и веруј да је све добро
Све најбоље..
Причам из искуства.. На летњем распусту је мени било исто тако, спавао сам до 2, легао у 5 ујутру, и то устанем у 2, узмем лап топ, и поново се вратим у кревет. И после недељу, две ми се почело мантати сваки пут кад устанем из кревета и имао сам главобољу. Онда сам решио да не проводим толико времена за рачунаром, ишао сам напоље, макар и сам био на улици цео дан, и после пар дана се почело све враћати у нормалу.
Сад не знам какав ти живот водиш и каквих има проблема, али само кажем да не мора бити везано одмах за нешто лоше. Кажи Боже помози, и веруј да је све добро

Све најбоље..
Pa jel ste ispitivani neurološki nakon tog napada? Jel ste snimali glavu?
-
- Novi član
Nisam snimao glavu,zapravo,nisam ni bio kod lekara...To je moja greška,znam.Ni sam ne znam,šta sam čekao.
Koliko godina imate? Jel imate još neke probleme tipa pritisak, bolove u leđima, vratu? Kakav posao radite i koliko dugo?
-
- Novi član
Imam 17 godina.Bolovi u leđima jesu prisutni,ali ne tako česti...
Puno edenja za kompjuterom i slično?
U principu, bez snimanja niko ne može reći da to nije od tumora, ali!!! svi ti simptomi su jako opšti, i mnogo veća verovatnoća je da su bezazleni razlozi, pa i epilepsija može biti sama bolest za sebe.
U principu, bez snimanja niko ne može reći da to nije od tumora, ali!!! svi ti simptomi su jako opšti, i mnogo veća verovatnoća je da su bezazleni razlozi, pa i epilepsija može biti sama bolest za sebe.
-
- Novi član
Svakako da.Ali ipak,ne mogu da budem miran dok se ne uverim da nemam nikakav tumor.