Jos od malena imam jedan manji tumor na licu koji mi za sada ne predstavlja neke probleme. Nije ni bas toliko primetan, jedino kad se smejem ili jedem, onda on ""iskoci" na povrsinu koze i postaje uocljiv. Ipak, da li bi bolje bilo odstraniti ga? Da li bih mogla da ga smanjim, ako bih redovito prelazila prstom preko njega, kao sto je lekar savetovao kada sam bila mala ili postoji opasnost da ga na taj nacin podstaknem da dalji razvoj i da postane veci?
Hvala Vam na pomoci!
Cvetak zanovetak
tumor na licu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
Ma nije ti to tumor covece! Tumor je veoma ozbiljna stvar,i nije tek tako resiti se toga.To sto ti imas je mozda: mladez,masna fleka...itd.Ako ti je lekar rekao da prelazenjem prstom preko njega,mozes da utices na njegovo smanjenje,ja ne vidim razlog da podstaknes njegov rast.Ali lekar ti je savetovao to kad si bila mala,moguce je da sada kad polako ulazis u pubertet,da to vise nema efekta.Nista ti nece faliti da se opet obratis lekaru i budes 100% sigurna.Sto se tice odstranjivanja.....s obzirom da ti doktor nije pominjao da postoji potreba za tim,onda je najverovatnije da je zaista tako.
Opet napominjem da za mnogo stvari za koje si trazila konsultaciju ovde na forumu,mozes da se konsultujes i sa pravim doktorom,mada cudno mi je da do sada nisi,s obzirom na oooogroman broj problema koji te muce.
pozdrav
Opet napominjem da za mnogo stvari za koje si trazila konsultaciju ovde na forumu,mozes da se konsultujes i sa pravim doktorom,mada cudno mi je da do sada nisi,s obzirom na oooogroman broj problema koji te muce.
pozdrav