Tumor na jetri i bubregu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Ivan-BGD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2013 12:42 pm

Tumor na jetri i bubregu

Post od Ivan-BGD »

Mojoj mami(61god.) su pre dva dana odkrili tumor na bubregu i jetri i 2 od 3 doktora je reklo da je u zavrsnoj fazi a jedan je rekao da nije toliko koliko su oni rekli,ali nismo jos uradili CT skener(u ponedeljak radimo)mama je u dobrom stanju ima slabiji apetit i smrsala je ali ne naglo ali jede ima bolove u kuku ali to je od druge male povrede u kicmi malo naprsnuce od pada ali doktor kaze da je to mala povreda u odnosu na jetru i bubregu.mi imamo neke nalaze koji su kod nas na njima pise:
1.Nevide se znaci pneumoperitoneuma ni aerolikvidnih nivoa
2.jetra je normalne velicine, uoba lobusa se izdvajaju difuzne fokalne promene po tipu sek dep, razlicitih dimenzija.
3.aorta nije prosirena, paraaortalno pojedinacne lgl do 20mm.
nemam kod mene vise nalaza u bolnici su ostali nalazi.interesu je me vase misljene,doktori su uradili sve analize(osim CT skenera)dali mogu da vide preko tih nalaza koliko je ozbiljna bolest,jer nam je doktor rekao da je u zavrsnoj fazi.pa me veoma brine.
Hvala i vase misljenje ce mi znaciti
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Tumor na jetri i bubregu

Post od aa_aca »

Ја све чекам да неки стручњак одговори. Међутим, боље да не причам даље..... :x Ево прођоше две седмице од твог питања........

У каквој год да је фази, свакако јој треба следеће:
- конопљино уље
- витамин Б17
- домаћи кефир
- калцијум са магнезијумом
- витамин Ц
- сурутка
- ацидофилно млеко

Напомињем да су потребни квалитетни производи и препарати. Нешто о томе сам писао на мом сајту (адреса и у профилу) па прочитај.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: Tumor na jetri i bubregu

Post od Bokily »

Niste nešto previše napisali pa je i teško odgovoriti na pitanje...
Kao prvo ne znam gde je primarni tumor (na bubrezima???).
U svakom slučaju, pošto je napisano da na jetri postoje mnogobrojne fokalne promene po tipu sek. depozita to znači da je došlo do širenja malignog procesa tj. do napredovanja bolesti.
Bez nekih snimaka teško je dalje pričati...
Odgovori