Pre par godina mi je u predelu vrata oteklo ''nešto'' što se ispostavilo da nije štitna žljezda mada su mnogi sumnjali u upalu iste.
U to vreme javljali su mi se simptomi koji su zbunjivali i najveće 'stručnjake: na mahove sam gubio snagu i naglo je povraćao, znojio se bez nekog većeg razloga... sada, posle oko 5 godina mi se isti simptom povratio s tim što sam imao iznenadne, dugotrajne i snažne napade gušenja koji su nestali posle par dana. Na RTG snimku se u gornjem delu vidi neka 'fleka'...
Sumnjam na tumor, mada ne znam kome je najbolje da se obratim, obzirom da sam iz Crne Gore sve jedno mi je jer svuda plaćam pregled.
Želeo sam dijagnozu magnetnom rezonancom ali obično ne rade za grlo.
Zakazao sam na VMA skener puća.... da li je to pametno i šta dalje... pomozite i to što pre jer sam kratko u Beogradu!
Hvala!!!
Možda tumor? Help!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
He, nema ništa!!!
Obavio sam pregled grla magnetnom rezonancom u žtp-ovoj klinici i pluća skenerom u vma i ništa nisu našli !
Ufff, magnetna rezonanca je grozna: držali su me pun sat vremena u tunelu!!! Osećao sam se kao u sanduku a pri tom nisam smeo ni milimetar da se pomerim! Ko pati od klaustofobije, ludog ga vade odatle!
Inače na VMA su mi otkrili histaminskim testom da imam jaku astmu alergijskog tipa!
Uzgred, HVALA SVIMA NA POMOĆI

Obavio sam pregled grla magnetnom rezonancom u žtp-ovoj klinici i pluća skenerom u vma i ništa nisu našli !
Ufff, magnetna rezonanca je grozna: držali su me pun sat vremena u tunelu!!! Osećao sam se kao u sanduku a pri tom nisam smeo ni milimetar da se pomerim! Ko pati od klaustofobije, ludog ga vade odatle!
Inače na VMA su mi otkrili histaminskim testom da imam jaku astmu alergijskog tipa!
Uzgred, HVALA SVIMA NA POMOĆI