Možda tumor? Help!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Mr.No
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Možda tumor? Help!

Post od Mr.No »

Pre par godina mi je u predelu vrata oteklo ''nešto'' što se ispostavilo da nije štitna žljezda mada su mnogi sumnjali u upalu iste.
U to vreme javljali su mi se simptomi koji su zbunjivali i najveće 'stručnjake: na mahove sam gubio snagu i naglo je povraćao, znojio se bez nekog većeg razloga... sada, posle oko 5 godina mi se isti simptom povratio s tim što sam imao iznenadne, dugotrajne i snažne napade gušenja koji su nestali posle par dana. Na RTG snimku se u gornjem delu vidi neka 'fleka'...
Sumnjam na tumor, mada ne znam kome je najbolje da se obratim, obzirom da sam iz Crne Gore sve jedno mi je jer svuda plaćam pregled.
Želeo sam dijagnozu magnetnom rezonancom ali obično ne rade za grlo.
Zakazao sam na VMA skener puća.... da li je to pametno i šta dalje... pomozite i to što pre jer sam kratko u Beogradu!
Hvala!!!
Mr.No
Stalni član
Stalni  član

Post od Mr.No »

He, nema ništa!!! :D
Obavio sam pregled grla magnetnom rezonancom u žtp-ovoj klinici i pluća skenerom u vma i ništa nisu našli !
Ufff, magnetna rezonanca je grozna: držali su me pun sat vremena u tunelu!!! Osećao sam se kao u sanduku a pri tom nisam smeo ni milimetar da se pomerim! Ko pati od klaustofobije, ludog ga vade odatle!
Inače na VMA su mi otkrili histaminskim testom da imam jaku astmu alergijskog tipa!
Uzgred, HVALA SVIMA NA POMOĆI :-?
natural
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 12:33 pm

Post od natural »

Drago mi je da ti je sve O.K.
Samo jedno pitanje...Kako mislis otkrili da imas astmu..Mislim, do sada si valjda znao da je imas pa su otkrili uzrok/tip itd.., ili?
Mr.No
Stalni član
Stalni  član

Post od Mr.No »

Ma samo su predpostavljali, niko mi svih ovih godina nije dao konkretan odgovor ni terapiju, užas!!!
Odgovori