Otac mi je operisan prosle godine od tumora grla, lekari su otklonili tumor i sve je bilo u redo do pre 5 meseci...
Pre 5 meseci je pocelo da mu se naduva ispod brade tamo gde je bio rez od operacije, ali sa unutrasnje strane. Od tog naduvanja ne moze da guta, ni da jede ni da pije pa mu je otvoren zeludac i stavljeno crevo kroz koje ubacuje hranu i vodu.
Lekar nije uradio biopsiju i nije napisao u izvestaju jasno da li je tumor. Rekao je da za 3 meseca treba ponoviti snimak i da treba da se konsultuje konzilijum da li treba da ide na onkolosko lecenje.
Moj otac je sada u velikim bolovima, cak je poceo da pljuje krv...ali ta krv je iz usne duplje jer nista ne moze da prodje kroz jednjak u usta jer mu je naduveno ispod brade. Ne znaju da li je jednjak naduven ili vrat, nista nisu zakljucili ni sta je to sto je naduveno.
Sada su mu dali 5 dana neku mesavinu raznih lekova gde spada i trodon, a video sam da su sve to opijati i PLASIM SE da ne postane zavistan na te lekove?! On uopste ne moze da spava ima 75 godina... odbivaju da ga prime na odeljenje u bolnici da lezi.
Moze li neko da mi pojasni ovde o cemu se radi, ja sam izbezumljen,... svi odbivaju da nam objasne o cemu se radi.
Zasto ga upucuje na onkologiju kada nema jos ni snimak, nisu napravili snimak, ako je tumor opet zasto se ne bi operisao kao i prvi put a ne da se salje na onkologiju..nigde nije naznaceno da postoji opcija operacije i otklanjanja... o cemu se radi nista ne razumem??
Tumor grla, uzasni bolovi, molim misljenje?!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 18, 2014 9:03 pm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Tumor grla, uzasni bolovi, molim misljenje?!
Како о чему се ради?! Па боли их уво, ето о томе се ради. Чекају да се угуши.