Da li može neko da mi protumači EEG nalaz,jer kod neurologa imam zakazano tek za 12.novembar. EEG sam uradila zbog glavobolja u desnoj polovini glave i trnjenja leve polovine lica. Imam 33 godine. Izveštaj EEG-a je :
Osnovna aktivnost je u beta frekvenci. Tokom HV registruju se retki,solitarni spor talas komplexi iznad FTP regiona levo.
ZAKLJUČAK
Osnovna aktivnost je u beta frekvenci.Provocirana je suspektna,diskretna granica nospec aktivnost sa FCT dominacijom i levom akcentuacijom.
Tumačenje EEG nalaza
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Tumačenje EEG nalaza
Могуће је да имаш упалу неког од нерава на лицу. Док чекаш, набави квалитетан и јак препарат Б комплекса или бар Б1 и Б6. Немој да купујеш Милгаму јер сам је користио и никаквих ефеката није било. Препоручујем произвођаче Now, Natrol, Twinlab.
Треба да пијеш најмање по 200mg дневно од сваког витамина, уз јело наравно.
Где живиш?
Треба да пијеш најмање по 200mg дневно од сваког витамина, уз јело наравно.
Где живиш?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 08, 2015 12:44 pm
Iz Požarevca sam. I neurolog mi je prepisao vitamin B u tabletama,ali ja nisam pristalica lekova,pa sam počela da koristim pivski kvasac. Trnjenje lica mogu da povežem sa fibromialgijom,koju imam,ali sam ipak htela da isključim postojanje nekog nervnog oboljenja-majka mi ima multiplu sklerozu. Zbog toga bih srećna bila da mi neko što pre protumači ovaj nalaz.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ниси присталица лекова?! Витамин Б није лек.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 08, 2015 12:44 pm
Izvini,ali smatram da su sintetički vitamini lekovi,pa sam ipak za prirodne stvari.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
А пивски квасац је природна ствар? Зашто говоре да не треба јести хлеб са квасцем?