Tuberkoloza Zlezde?Krema?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
united900
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 16, 2010 10:53 am

Tuberkoloza Zlezde?Krema?

Post od united900 »

E ovako,ooperisao sam zlezde dve na vratu,sumnjali su na ogreb macke ,tularemiju, i jos dve vrste bolesti,maksilofacijalni je odma rekao da je to od macke posto inace imam macku kuci..ali bio sam na infeketivnom dao krv i lezao tamo i rezulati su bili dobri ,pa ce sad krv da salju na neke duze analize a ja sam izasao kuci..Pominjali su da ce da testiraju na tuberkolozu zlezda ,pa jel moze neko da mi kazze kako se dobija ta tubekoloza ,simtomi ,i kako se leci..Jos nesto,doktorka mi je pomenula kremu za oziljak,pocinje na J..ali nije upisala u otpusnoj listi pa nzm koju da uzmem..ako je neko imao neku slicnu operaciju ,i koristio neku kremu koja pocinje sa J..ako moze da kaze koja je,pa da je kupim..Unapred Hvala
R 28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 15, 2010 7:14 pm

Re: Tuberkoloza Zlezde?Krema?

Post od R 28 »

ja vam mogu reci o tuberkulozi jel sam ja bolovo tu bolest.tuberkuloze imaju dvije vrste sad zavisi koju vi imate sta vam je tacno receno jel ima otvorena i zatvorena,otvorena je tvoja a zatvorena si dobila od nekoga.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Za oziljke na J je verovatno Jomelop.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

da li ste bili na pregledu hematologa???
da li su zlezde otisle na histopatolosku analizu?
united900
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 16, 2010 10:53 am

Post od united900 »

kao sto rekoh,rezultati su da je od cat strach i jos neke 3 ponudjene bolesti gde spada i tularemija,to je rezultat analize uzorka .e sad ja sam posle toga otisao na infektivno i tamo dao krv i rezultati su dobri, a posto sam u bolnici imao redovno temperaturu 37 ,37,2 37,3 sumnjaju na to,pa bijel jedan lek za infekcije i treba da se javim za 2 nedelje..
Odgovori