Trudnoca

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Hamza123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 7:24 pm

Trudnoca

Post od Hamza123 »

Moze li zena biti truda a da ima menstruaciju ... ?? Hitno Hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Trudnoca

Post od tamaraft »

Da! Desava se da menstrualno krvarenje ne izostane !
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
MARRIJAA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 15, 2011 12:38 am

Post od MARRIJAA »

EVO JA IMAM PITANJE...ZNACI IMALA SAM ODNOSE SA DECKOM....IMALI SMO KONDOM,MEDJUTIM...TOKOM ODNOSA KONDOM JE OSTAO U MENI...MISLILI SMO DA NAM JE ISPAO,TRAZILI SMO GA PO CIJELOJ SOBI I U MENI ALI NISMO NASLI...2 DANA POSLIJE JE SAM ISPAO IZ MENE...UKRATKO...DECKO NIJE SVRSIO U KONDOM MEDUTIM MOJA MENSTRUACIJA KASNI VEC SKORO 2 MJESECA....RADILA SAM KUCNI TEST BIO JE NEGATIVAN NEMAM NIKAKVE POSEBNE SIMPTOME TRUDNOCE,ALI VEC 7 DANA IMAM BOL KAO DA CU DOBITI MENSTRUACIJU I PONEKAD GRCEVE I CUDNU BOL U TRBUHU I JAK BIJELI ISCJEDAK..DALI JE MOGUCE DA SAM TRUDNA? :-?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Ako su spermatozoidi bili u vama 2 dana naranvo da je moguce da ste trudni ako ste u plodnim danima i ako su spermatozoidi dosli u kontakt sa vasim jajnim celijama.

Uradite test prvom jutarnjom mokracom ili otidjite na pregled kod ginekologa.

Zaista je nemoguce da vam neko ovako preko interenta kaze da li ste trudni ili ne
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

I naarvno sledeci put neka partner pravilno stavi kondom i izabere pravu velicinu istog kako se ovo ne bi dogadjalo!
Odgovori