trudnoca
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
trudnoca
Mislim da mi je devoja zatrudnela dan posle zurke Sensation White,a ja sam na zurci koristio malo amfetamina i 1 extasy i sada mi je veoma zao zbog toga ali sada je kasno... Zanima me da li mogu biti neke posledice po bebu i kolika je verovatnoca da ce biti nekih posledica.Hvala unapred !!!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: trudnoca
Posledice mogu biti mnogobrojne, posebno ako ste i ranije unosili slichne droge u organizam!
Jedino sto vam moze iko reci ovako preko foruma je da devojka mora da ide na pregled kod ginekologa, da se trudnoca utvrdi, da se utvrdi koliko je star plod, kada je bilo zacece itd. A posle toga je na vama dvoma da odluchite shta dalje!
Ne bi bilo loshe ni da se orbatite strucnim licima u porodicnom savetovalistu!
Jedino sto vam moze iko reci ovako preko foruma je da devojka mora da ide na pregled kod ginekologa, da se trudnoca utvrdi, da se utvrdi koliko je star plod, kada je bilo zacece itd. A posle toga je na vama dvoma da odluchite shta dalje!
Ne bi bilo loshe ni da se orbatite strucnim licima u porodicnom savetovalistu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: trudnoca
Ona nikada nista nije koristila,ja jesam mnogo ranije,ali u poslednjih nekoliko godina skoro da nisam uopste.U svakom slucaju hvala na odgovoru.