TRUDNOCA??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
BO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 17, 2003 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od BO »

HTEO SAM SAMO PITATI,KAKO DOLAZI DO ZACETKA TRUDNOCE.DALI JE TO SAMO DEJSTVO SPERMATOZOIDA MUSKARCA ILI ISTO I ZENE?UNAPRED SE ZAHVALJUJEM
boss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 06, 2002 2:00 am

Post od boss »

Samo da se nadovezem, posle koliko se javljaju prvi simptomi trudnoce(nesvestice, mucnina itd.) i da li polni odnos moze uticati na pomeranje mesecnog ciklusa kod zena?
Dzenita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 20, 2003 1:00 am

Post od Dzenita »

Mnogo pitanja. Kao prvo, sve zavisi od zene i kad kod nje dodje do sazrijevanja jajasceta. To se desava otprilike izmedju 11 i 15 dana ciklusa. Ukoliko se tih dana ima sex, velike su sanse za trudnocu. Sto se tice prvih znakova trudnoce,(mucnina i sl.), mogu da se pojave nakon mjesec dana, a kod nekoga nema bas nikakvih znakova. Sve zavisi od osobe do osobe. I ne, polni odnos nikako ne moze da utice na pomjeranje ciklusa. Moj savjet: Obratite se ljekaru na vrijeme.Srecno!
Dzenita
boss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 06, 2002 2:00 am

Post od boss »

A da li devojka treba da oseca iste simptome (npr. bolovi u grudima, naduven donji deo stomaka ili sta vec) pred ciklus i ukoliko je tek zatrudnela?
sarajevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 14, 2003 1:00 am

Post od sarajevo »

Bolne grudi i nadut donji dio stomaka moze biti simptom trudnoce, ali i PMS-a. Simptomi trudnoce su jos i mucnina, prejaka osjetljivost na mirise, stalna potreba za mokrenjem, tamnija boja bradavica, zelja za snom. Medjutim svi ovi simptomi mogu da izostanu , a da se opet desi trudnoca. Sve je individualno. Ako zelite znati da li je u pitanju trudnoca u apoteci kupite Clear blue ( test za trudnocu) 100% je siguran, zasto da razbijate glavu. Nije ni skup. Ovdje u Sarajevu kosta 10 eura.
jadnik574
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 13, 2003 2:00 am

Post od jadnik574 »

Kada sam spavao sa curom koristio sam kondom klada sam svrs.. bacio sam kondom i posle 2 mozda 3 minuta nastavio bez kondoma. Da li je moguce da od toga devojka zatrudni?????? Molim vcas da mi odgovorite a imajte u obziru da joj kasni vec 10 dana
Odgovori