trudnoca ili poremecaj....?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 21, 2011 10:18 pm
trudnoca ili poremecaj....?
menstruacija mi kasni vec mesec ipo pre toga sam imala odnose....nemam nikakve simptome da li je to mozda trudnoca ili neki poremecaj....?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: trudnoca ili poremecaj....?
Moze da bude i jedno i drugo, a na tvom mestu bih sto pre otisla kod lekara, jer samo on moze da ti da pravi odgovor i da ti da ili terapiju ili da te uputi sta sve od pregleda treba da uradis ako si trudna.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am
Kasni ti samo mesec i po
? "Nema potrebe da zuris kod dr. za par meseci ce ti se i onako kazati samo sta je u pitanju! Ako krene nesto za jedno 7 meseci da te boli verovatno ces misliti da si pokvarila stomak???"
Salu na stranu, ne razumem kako nekome moze da kasni toliko dugo a da nije otisao kod lekara? Ili nemas jos redovnu menstruaciju pa ti nije neobicno da toliko kasni????? Ja bih vec nedelju dana po kasnjenju razjasnila stvari!

Salu na stranu, ne razumem kako nekome moze da kasni toliko dugo a da nije otisao kod lekara? Ili nemas jos redovnu menstruaciju pa ti nije neobicno da toliko kasni????? Ja bih vec nedelju dana po kasnjenju razjasnila stvari!
Molim vas , imam samo jedno pitanje 28 dan mi je ciklusa i vec treci dan imam temperaturu 37 ali ne ujutru nego popodne , da li je to normalno , prosli mesec je od prilike isto tako bilo ali sam merila samo jednom i bila je 37 . Bila sam prosli mesec kod ginekologa na kompletnom pregledu i sve je ok , zasto mi je takva temperatura ? Hvala vam .