trudnoca i cudni simtomi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
julijanaKUCA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 06, 2013 11:17 am

trudnoca i cudni simtomi

Post od julijanaKUCA »

Ovako imam 20 godina, bila sam jaka osoba bez ikakvog problema..Onda krece moja prica udala sam se u septembru u oktobru ostala trudna i posle tri mesecas krecu moji problemi..lupanje srca otkucaj 140, koci mi se vilica, tri ultra zvuka srca radjeno privatno i nista osim da imam tahikardiju koji ja sama izazivam...vracam se kuci i od tog dana krece moja agonija koja traje sve do danas, posle toga sam imala raznih simtoma gusim se, davim, propadam i ostalo..Cesto puta sam se pitala da li ludim ali sam imala jaku podrsku supruga i majke...Doktor mi je rekao ako sama sebe ne smirim izgubicu bebu, kao da je lako smiriti se...Postajem opaki hipokonder , lupa mi na stomaku odma snimam aortu jer mislim da ce puci, boleo me vrat isla neurologu koji je rekao da imam upalu misica ni tu se nisam smirila pa odlazom kod doktora i radim dopler krvnih sudova glave i vrata sve ok..Zatim idem kod neuropsihijatra koji je rekao da imam napade panike, akcioznost..Pijem ksalol od 0,25mg dosta simtoma je nestalo a dosta se novih pojavilo..I evo vec nocima nespavam jer mi se desava da mi jedno uvo bude zapuseno i onda krece da trni obraz i oko uveta pa se javlja i pucketanje, pa onda kad prodje na toj strani posle par dana javlja se na drugoj, pritisak 110/60 nekad i nizi bila kod usnog koji je rekao da imam upalu sinusa, a ja se sve plasim da je nesto drugo...Sada sam deveti mesec intresuje me da li sve ovo moze biti od te akcioznosti ili je nesto drugo?? Imam problema sa kicmom u trudnoci, anemicna sam i imam sada u trudnoci malo vecu masnocu...Ugojila sam se sest kila..PRIZNAJEM DA PUNO MISLIM O SVEMU OVOME ALI NEMOGU DA VERUJEM DA JE OD "ZIVACA" JER PRE TRUDNOCE NAPOMINJEM NISAM IMALA BAS NIKAKAV PROBLEM...NADAM SE DA CE MI NEKO POMOCI...POZZ
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: trudnoca i cudni simtomi

Post od aa_aca »

Ако сада имаш проблем са кичмом, онда си га имала и раније али га ниси примећивала. Она ти је узрок већег дела проблема, а можда и свих. Не знам какве вежбе сада смеш да радиш, али ваљда би могао неко да ти у седећем положају масира мишиће који се пружају уз кичму, као и мишиће раменог појаса.
Odgovori