Trudnoća odmah poslije spontanog???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Iustitia89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 9:44 am

Trudnoća odmah poslije spontanog???

Post od Iustitia89 »

Molim vas da mi pomognete. Naime, djevojka mi je prije dva dana imala spontani zbog udarca u stomak (pala je u kadi), udarila se ujutru i poslije par sati je prokrvarila. Mi smo svakako htjeli da abortira. Problem je što smo veče prije tog spontanog imali odnos i ja sam svršio u nju znajući da je trudna. Ona sad osjeća simtome trudnoće i neke bolove, peckanje u vagini kao kad je prvi put zatrudnila. Doktor joj je rekao da je to moguće ali joj je i rekao da je vjerovatno i u toj krvi bila i menstrualna krv. Popila je tablete za dan poslije ali je popila nekih 59 sati poslije, zakasnili smo nekih 10 sati. Sa stvarno ne znam je li moguće da ona odmah, faktički dan ili dva poslije ostane trudna. PS spermu je poslije odnosa isprala. Molim da mi pomognete. :(
Iustitia89
Novi član
Novi član

Re: Trudnoća odmah poslije spontanog???

Post od Iustitia89 »

Molim vas, ako neko zna :( Dakle, da li je moguće odmah dva, tri. četiri dana poslije spontanog da djevojka ostane trudna???
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Ти написа да сте вече пре спонтаног побачаја имали однос. Па како да остане трудна?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Iustitia89
Novi član
Novi član

Post od Iustitia89 »

Pa doktor joj je rekao da za par dana uradi test zato što spermići mogu kao živjeti par dana pa da oplode ćeliju. Je li to moguće???
Korisnikov avatar
aa aca

Post od aa aca »

Ако је ПРЕ побачаја био однос, како може да остане трудна?!
>
>
>
Iustitia89
Novi član
Novi član

Post od Iustitia89 »

aa aca napisao:Ако је ПРЕ побачаја био однос, како може да остане трудна?!
Pa šta ja znam, on je njoj rekao da uradi taj test. Dobila je sad i menstruaciju a i ovulura pa je valjda moguće da joj se oplodi od tih zaostalih spermića ćelija jer spermići žive par dana u njoj. Je li to istina????
Korisnikov avatar
aa-aca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 25, 2013 11:30 am
Kontakt:

Post od aa-aca »

Ма ко ће га знати ти лекари знају много да измишљају. Искрено ја се више разумем у сексуалне односе са животињама јер ме оне привлаче тако да не знам баш прецизно да ти одговорим. Ако те занима нешто око коза ту је обавезан кондом, ја сам се једном осуо око уста а нисми ни имали класичан однос већ само орал.
Iustitia89
Novi član
Novi član

Post od Iustitia89 »

aa-aca napisao:Ма ко ће га знати ти лекари знају много да измишљају. Искрено ја се више разумем у сексуалне односе са животињама јер ме оне привлаче тако да не знам баш прецизно да ти одговорим. Ако те занима нешто око коза ту је обавезан кондом, ја сам се једном осуо око уста а нисми ни имали класичан однос већ само орал.
To mene baš i ne interesuje ;)
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Skote smrdljivi, rekao sam ti da se mičeš da foruma. Provaljen si i nemoj da zajebavaš narod. SKOTINO! Pratim te.
aa-aca napisao:Ма ко ће га знати ти лекари знају много да измишљају. Искрено ја се више разумем у сексуалне односе са животињама јер ме оне привлаче тако да не знам баш прецизно да ти одговорим. Ако те занима нешто око коза ту је обавезан кондом, ја сам се једном осуо око уста а нисми ни имали класичан однос већ само орал.
Izvinjavam se administratorima foruma.
Iustitia89
Novi član
Novi član

Post od Iustitia89 »

A meni niko ne može da odgovori na pitanje??? :(
Korisnikov avatar
aa aca

Post od aa aca »

Ако је побачај био после односа, стварно не видим теорију по којој се може накнадно остати трудан.
>
>
>
Iustitia89
Novi član
Novi član

Post od Iustitia89 »

Da li mi neko može dati i još neko mišljenje. Da li je tijelo sposobno uopšte za ponovo začeće odmah dva, tri dana poslije spontanog i ako nije zbog čega nije? Hvala
Boricko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 18, 2013 8:11 am

Post od Boricko »

Aj ne sernjaj balvane. Kada ces da shvatis da ni malo nisi smesan ni duhovit, nego svojim "forama" ispadas budak? Cak sta vise, jadan.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Post od BoskoB »

Dakle vidim da pravna država ipak po malo funkcioniše. Promenio si neke "svoje podatke" iz profila da te ne optuže za krađu i zloupotrebu ličnih podataka. Neka, neka. Prpa!
Odgovori