Pozdrav, pre 2 dana sam se otrovao hranom, nisam jos uvek siguran kojom (bila je neka mesna preradjevina) bila je veoma mala kolicina hrane koju sam konzumirao taj dan.
E sada, vec evo treci dan imam problema sa stomakom. Prvi i drugi dan sam imao retku stolicu, danas sam imao samo kratkotrajne bolove u stomake i u jendom trenutku sam dobio veoma jaku vrtoglavicu koja je nestala posle nekih 15 minuta.
Ne znam sta da radim, pijem cajeve, jedem pirinac uglavnom i neki dvopek, sta da jos ubacim u ishranu ili sta jos da pijem?
Citao sam razne clanke na internetu sta i kako no konkretno me zanima koliko dugo moze ovo potrajati?
PS: Nisam trenutno u mogucnosti da odem do lekara, takodje samo da dodam nisam povracao no danas sam imao mucninu tokom tih 15 minuta kada sam imao vrtoglavicu
Trovanje hranom
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Trovanje hranom
Kupi u zdravoj hrani caj od dunje, prodaje se u rifuzi (samleveni listovi). Trebalo bi dve solje caja da ti rese problem, meni uvek pomogne.
Sve sto ti se desava je normalno. Tecnost, hrana je ok (mozes ubiti kuvani krompir), ako za par dana ne prodje, idi kod lekara ili zovi hitnu ako nisi u stanju ...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Треба да пијеш што више течности са минералима јер ако ти падне крвни притисак нећеш ни моћи да зовеш хитну помоћ.
Осим тога можеш да пијеш активни угаљ у капсулама или зеолит, шта ти је лакше. То ће покупити токсине. Наравно то се пије на празан желудац.
Пожељни су и пробиотици.
Осим тога можеш да пијеш активни угаљ у капсулама или зеолит, шта ти је лакше. То ће покупити токсине. Наравно то се пије на празан желудац.
Пожељни су и пробиотици.