Trovanje hranom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Tomitza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 07, 2017 4:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Trovanje hranom

Post od Tomitza »

Pozdrav, pre 2 dana sam se otrovao hranom, nisam jos uvek siguran kojom (bila je neka mesna preradjevina) bila je veoma mala kolicina hrane koju sam konzumirao taj dan.

E sada, vec evo treci dan imam problema sa stomakom. Prvi i drugi dan sam imao retku stolicu, danas sam imao samo kratkotrajne bolove u stomake i u jendom trenutku sam dobio veoma jaku vrtoglavicu koja je nestala posle nekih 15 minuta.

Ne znam sta da radim, pijem cajeve, jedem pirinac uglavnom i neki dvopek, sta da jos ubacim u ishranu ili sta jos da pijem?

Citao sam razne clanke na internetu sta i kako no konkretno me zanima koliko dugo moze ovo potrajati?

PS: Nisam trenutno u mogucnosti da odem do lekara, takodje samo da dodam nisam povracao no danas sam imao mucninu tokom tih 15 minuta kada sam imao vrtoglavicu
chipsi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 12:36 am

Re: Trovanje hranom

Post od chipsi »

Kupi u zdravoj hrani caj od dunje, prodaje se u rifuzi (samleveni listovi). Trebalo bi dve solje caja da ti rese problem, meni uvek pomogne.
Nambr1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 31, 2008 2:46 am

Post od Nambr1 »

Sve sto ti se desava je normalno. Tecnost, hrana je ok (mozes ubiti kuvani krompir), ako za par dana ne prodje, idi kod lekara ili zovi hitnu ako nisi u stanju ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Треба да пијеш што више течности са минералима јер ако ти падне крвни притисак нећеш ни моћи да зовеш хитну помоћ.

Осим тога можеш да пијеш активни угаљ у капсулама или зеолит, шта ти је лакше. То ће покупити токсине. Наравно то се пије на празан желудац.

Пожељни су и пробиотици.
Odgovori