Tronboza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Rista1985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 22, 2012 12:56 pm

Tronboza

Post od Rista1985 »

Ovako meni je majka pre 22 dana imala izliv krvi, posle par dana je bila operisana uklonjen je izliv itd. Posle operacije ona je 3 dana bila sasvim u redu kao da nije imala izliv, stanje se vremenom pocelo pogorsava sve do trenutka kad je nije zaboleo stomak, od tad nije mogla da jede i ako pokusa povratila bi, nije mogla da pije vodu, smetal su joj svakakvi mirisi, imala je zelenu pa kasnije crnu retku stolicu. to je sve trajalo 5 dana dok je nisu prebacili na hospitalno odeljenje, prebacili cu je u halu za operaciju, hirurg je otvorio i zatvorio i rekao je da ima tronbozu creva i da je sve bilo unisteno i osuseno i da se to ne prezivljava, sva tanka i skoro sva debela creva su bula osusena, bez vazduha, kisonika i krvi u crevima, sve sto nam je horurg rekao to se ne prezivljava u pitanju su minuti, sati, dani, od operacije je proslo 48 sati, jutros sambio kod nje ziva je ali u opste me ne registruje, skinuli su je sa aparata za disanje i sad dise svojim plucima, vitalni organi su jos uvek OK al mozak vise ne prima kiseonik i mnogo malo krvi, telo se ne hrani vise nema creva. MENE ZANIMA DALI IMA LEKA ZA TO KAD UHVATI TRONBOZA CREVA, ikako je za moju majku kasno, za druge ljude postoji nada ako se tako nesto desi, ovo sto se mojoj majci desilo jos nije bio takav slucaj da izbije izliv krvi na glavi pa da se napravi veliki tronb na crevima. Napisao sam ovo ako neko ima neko jake bolove u stomaku dugo vrmene odma nek ide lekaru, izvrsi te sve moguce testove. Tronboza je zajbana bolest kao od moje majke za sat vremena dva u stanju je da osusi i do 3.4m creva. Za moju majku vise nema leka samo je pitanje minuta i sati koliko ce jos da zivi, al za druge ima ko to ranije otkrije pre bolova u stomaku. toliko od mene sto sam imao da napisem. A ko nekog nesto zanima i da ima problema sa tim nek me slobodno pita ma Mail ([email protected])
Odgovori