tromboza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
zeka peka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 7:45 pm

tromboza

Post od zeka peka »

unapred se izvinjavam na opsirnosti,ali je neizbezno :-? Naime,imam M.von Willebrand,bez nekih vecih tegoba(nikada nije bilo krvarenja i sl.samo modrice) u trudnoci kada sam otisla na kontrolu ispostavlja se da se sve normalizovalo i tako porodjaj prodje bez ikakvih problema :D medjutim,ja sam ponovo trudna i naravno,odlazim ponovo na kontrolu gde mi konstatuju da sam LA pozitivna i salju me na dalja ispitivanja
:( :( :( u KBC-u na Bezaniji mi je receno da je to nemoguce,jer me stiti Willebrand a moj hematolog trazi da se ukljuci terapija FRAXIPARIN 275 OJ dnevno. Totalno sam zbunjena i uplasena,sva misljenja dobrodosla :(
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Blagoslovenoj,

Post od mislimsvojimmozgom »

Da sam na tvom mestu od svog lekara u DZ trazila bih pregled kod hematologa (i ginekologa)Klinickog Centra Srbije ( obe klinike su u krugu bolnica kod Karadjordjevog parka -Institut za hematologiju se nalazi u zgradi bivse Klinike A.
Ambulantni konsultativni kabineti nalaze se u onoj zgradi oznacenoj sa KLINICKI CENTAR u kojoj se obavljaju svi amb. pregledi , prijem bolesnika za sve klinike u krugu itd.
Ovo ti savetujem posebno s toga sto si u blagoslovenom stanju.
Zelim ti da trudnocu doneses do kraja , rodis zdravo bebce i da ti budes dobro.
Pozdrav i svako dobro uz cestitke za nastupajuce praznikeR.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
Odgovori