Tromboza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Bridget
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 10, 2006 12:40 pm

Tromboza

Post od Bridget »

Mojoj majci je pre par godina ustanovljena tromboza, lecila se, bila jedno vreme i u bolnici i sada ide redovno na kontrole.
Tromb nije razbijen, nalazi se u desnom stopalu.
Kupila sam joj Omega 3-6-9 kapsule (Natural Wealth), pa me zanima da li ona to sme da koristi?Naime, ove kapsule sam joj uzela, jer jer smanjuju mogućnost zgrušavanja krvi, čime se smanjuje i mogućnost stvaranja ugrušaka (tromba), ali ne pitah u apoteci da li za nekoga ko vec ima tromb postoje neke indikacije?

Zdrav razum mi govori da ne moze da skodi, ali sam ipak odlucila da pitam ovde pre negoli joj dam da pocne da pije.

Hvala unapred na odgovoru.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Apsolutno nije pametno da uzima nista na svoju ruku, alternativni preparati uopste nisu ni bezopasni ni bezazleni kao sto vecina ljudi metodom 'zdrave logike' zakljuci, i pre uvodjenja bilo kakve alternativne terapije neophodno je konsultovati njenog lekara koji je leci (verovatno hematolog) i eventualne kontraindikacije za pomenuti preparat (tim pre ako mama vec uzima neke - bilo koje - lekove). Tromboza je vrlo ozbiljna stvar i nemojte se igrati s atim i ugroziti majcino zdravlje. Konsultujte njenog hematologa ili vaskularnog hirurga, ko god da je leci i vodi terapiju.
Odgovori