Trodon i Nalorex

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
LocoDog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 22, 2004 9:00 pm

Trodon i Nalorex

Post od LocoDog »

Pozdrav svima! Molim vas za brzi odgovor, jer ovo je jedino mesto gde mogu anonimno da saznam ono sto me zanima.

Dakle, heroinski sam zavisnik. Skidam se u kucnim uslovima. Proslo je 10 dana od mog poslednjeg uzimanja heroina, kriza mi je prosla. Ali u poslednja tri dana uzimao sam Trodon. Takodje sam kupio i tablu Nalorex-a, koji planiram da pocnem da pijem (po jedan na svakih dva dana, iako sam cuo da se pije svakog dana. Ali razmisljam posto mu dejstvo traje 72 sata mogu da ga pijem i na dva dana, ili mozda gresim?).

Znam da posle prestanka sa heroinom mora da se saceka od 7-10 dana pre pocinjanja terapije sa blokatorom. Da li isto vazi i za trodon? Da li moram da sacekam isto toliko dana i da trodon izadje iz organizma, ili mogu vec posle dan dva da pocnem sa nalorexom. Naravno, ne bih uzimao ni trodon ni heroin u isto vreme sa blokatorom.

Takodje me zanima da li mogu da na blokatoru koristim neke druge droge? npr. Ekstazi, marihuanu ili kokain?

Drugu, takodje zavisniku doktor je prepisao tablete Heminevrin. Uzeo sam od njega par komada, kaze da pomaze u krizi, ali jedino sto sam osetio je jako, gotovo nepodnosljivo peckanje u nosu? Mozete li mi reci nesto vise o ovom leku.

Hvala unapred!
Odgovori