trnjenje ruke
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
trnjenje ruke
Mom suprugu trne desna saka vec nedelju dana.Normalno je koristi,radi sa njom,ali mu trne.Inace se on bavi gradjevinskim poslovima.Koji razlog moze da bude,i da li to moze da bude opasno.
Re: trnjenje ruke
У којим ситуацијама му трне? Само шака? Цела шака или поједини прсти?
Zadnju nedelju dana,mu non stop trne saka,cela saka,kao prolaze mu trnci non stop,tako kaze.
Neka ode do neurologa
Вероватно је повредио зглоб шаке. Нека проба благо да извлачи шаку да види да ли ће му боље. Не знам да ли ме разумеш. Значи да левом шаком ухвати опуштену десну шаку и полако је вуче као да хоће да је извуче из руке.
Ако је у питању окоштавање канала кроз који иду нерви онда му то неће помоћи. Мислим да би ту помогао један јак магнет (не они из накита) који би носио по цео дан (бар 20 сати свакодневно).
Не верујем да су у питању прикљештени нерви у лакту, мада може да буде.
Пошто се то нагло десило, а није му познат узрок, можда би најпаметније било отићи до лекара. Ако буде ишао, јави резултате.
Ако је у питању окоштавање канала кроз који иду нерви онда му то неће помоћи. Мислим да би ту помогао један јак магнет (не они из накита) који би носио по цео дан (бар 20 сати свакодневно).
Не верујем да су у питању прикљештени нерви у лакту, мада може да буде.
Пошто се то нагло десило, а није му познат узрок, можда би најпаметније било отићи до лекара. Ако буде ишао, јави резултате.