Pre nekoliko dana primetio sam da nemam uobičajen osećaj u nožnim palčevima, nadražaj na njih postao je slabiji, nešto nalik trnjenju. U tom trenutku smatrao sam da to nije ništa vredno pažnje, ali pre 2 dana uhvatila me je jaka temperatura i bol u grlu uz primetno nadute krajnike (ne previše). Pomislio sam da je neki oblik gripa ili prehlade, pa sam popio dva ferveksa, otišao u saunu kako bih ugušio nadolazeću bolest i već sledećeg dana mi je bilo bolje. Sada je ostao samo bol u grlu i trnjenje prsiju koje ću tek objasniti, ali ne znam da li su, i u kojoj meri, ta temperatura i trnjenje povezani. Naime, danas sam slično oduzimanje osećaja za dodir počeo da osećam i u palčevima šaka i u kažiprstu desne ruke, doduše veoma blago, nije to ono što me brine, samo napominjem. Ono što me brine je taj osećaj u nogama, koji se sa palčeva proširio na srednji i prst do njega, na kojim su se, pored tog čudnog osećaja javili manji plikovi (jedan primetan na levoms rednjem prstu i po 1 jedva primetan na prsu do njega, na obe noge) koji bole na dodir i žuljaju kad hodam. Isto tako, taj osećaj umrtvljenja (možda bolji termin nego trnjenje, pošto kad nešto utrne vrati se u normalu posle nekog vremena, a ovo se samo pogoršava) mi se javio u prednjem delu desnog tabana (dakle blizu površine kože, zato nisam rekao stopalo) i primetno mi je čudno kad hodam. Nikakav značajniji bol nije u pitanju i sve ovo mi možda i dalje deluje besmisleno ali me je drugarica koja studira medicinu naplašila pa sam zaključio da ne košta ništa da se oglasim ovde (ne, zar da?

)
Teška srca moram i da napomenem da sam pre nekih nedelju dana konzumirao narkotik Metildioksimetamfetamin (MDMA) što mi je, mogu da zaključim, oslabilo imuni sistem, ali sumnjam da ima direktne povezanosti sa boljkom koja me ovde zabrinjava.
Unapred hvala na mišljenju i odgovoru!