Trnjenje nogu ( Noznih prstiju )

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bperovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2016 5:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Trnjenje nogu ( Noznih prstiju )

Post od bperovic »

Pozdrav. Nadam se da postoji neko ko savetom moze da mi pomogne.imam 39 godina
Dosao sam sa Aljaske pre 60 dana, tamo sam bio 45 dana, radio u nenormalnim uslovima 16,5 sati svaki dan 35 dana, spavao 4,5 do 5 h svaki dan.imao 3 obroka i dve uzine..smrsao 12 kilograma, I trnu mi noge, tacnije nozni prsti, ali se nekad prosiri i na celo stopalo. nisam imao problema toga tipa nikad.Secer mi je u redu, malo sam vratio kilograme .Pre Aljaske sam imao 108, kad sam se vratio imao sam 96, sad imam oko 100, i poceo sam da drzim djetu. inace rekreativno se bavim sportom, dva puta nedeljno igram fudbal, vozim biciklo...nekad malo dzogiram....umereno sam aktivan....pijem vitamin b kompleks, sad pijem i magnezijum. trudim se da kad odem da spavam podignem malo noge iznad.....ujutro kad ustanem, osecam bol u tabanima, kao da teze hodam, ali posle nekoliko trenutaka bude sve normalno..i posle i recimo sat vremena opet trnci, ok, sad sam aktivan i na nogama sad dosta, uvek negde jurcam, ali nije 16 h...da napomenem , na Aljasci nije bilo hladno, 20 stepeni napolje u fabrici 8 stepeni.....kad ustinem sebe za prst osecam bol....da li imate neko misljenje o ovoj situaciji. MOj Doktor mi kaze da je verovatno kicma, poceo sam da radim vezbe i da doterujem liniju opet, jer hocu opet da idem na Aljasku....
.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Trnjenje nogu ( Noznih prstiju )

Post od aaaca »

Сисај Б12 витамин марке Now Foods, два пута по 1mg. Дакле тај се не гута него растапа у устима.
bperovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2016 5:17 pm

Post od bperovic »

Hvala najlepse, pokusacu i to, imam osecaj da mi se trnjenje smanjuje sa skidanjem kilograma i konzumiranjem vitamina b i magnezijuma. Nabavicu i taj vitamin b. Hvala vam na savetu.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако си скинуо 10кг то је могло да поправи евентуалну ситуацију са кичмом. Од кило-два нема шансе.

Може да буде и мањак магнезијума у питању а и калијума, али ређе. Може чак и калцијум. Нажалост може само да се испроба јер анализе крви нису меродавне осим у драстичним случајевима.
Odgovori