Trnjenje leve noge, 23 godine imam

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ml992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 07, 2015 2:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Trnjenje leve noge, 23 godine imam

Post od ml992 »

Zdravo svima,

od juce mi trni leva noga i to najvise u delu od clanka i kompletno stopalo.

To mi se najvise desava kada sedim na poslu i u voznji, hodanje mi najvise odgovara, tada se desava da nema ovih pojava.

Isao sam meriti u apoteci secer u krvi, jutros u 10h, nisam jeo nista pre toga sinoc pred spavanje u 23h samo se najeo i to je to, secer je bio 5.4 .

Inace posao mi je takav da zahteva dosta rada na racunaru i van posla, tako da dnevno oko 10h sjedim.

Takodje zna se pojaviti malo bol u butini iza casice kolena i u listu bocno, isao sam u teretanu do prije 3 meseca kad asam prestao....

Moze li ko sta reci, inace nemam nikakvih drugih simptoma, samo ta leva noga, ruke i desna noga nikako ne trne.
Samo jos kao dete sam imao losu cirkulaciju i hladne noge i ruke kada krenu hladniji dani.

hvala, pozdrav!
ml992
Novi član
Novi član

Re: Trnjenje leve noge, 23 godine imam

Post od ml992 »

Zaboravio sam reci da imam varikokelu levog testisa mislim drugog stepena, ako je to sta od znacaja
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

najverovatnije imate pri (dugom?) sedenju na poslu neki polozaj u kome prekstite nogu tako da izazovete pritisak na nerv.
probajte da na svakih pola sata ustajete sa stolice i malo se podizite na prste, tako da skroz istegnete misice
ml992
Novi član
Novi član

Post od ml992 »

drbgd napisao:najverovatnije imate pri (dugom?) sedenju na poslu neki polozaj u kome prekstite nogu tako da izazovete pritisak na nerv.
probajte da na svakih pola sata ustajete sa stolice i malo se podizite na prste, tako da skroz istegnete misice
Hvala vam na odgovoru, to je pocelo od juce, i evo prosirilo se od stopala do kuka skroz danas sam bio malo aktivniji kuci imao posla.

Ali cim sjednem i cim je noga povijena, dakle cim nije ispravljena odmah dodje do trnjenja.

Vazi poslusacu vas, samo se prepao da nije multipla skleroza :/ ,
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Кичма.
Odgovori