trni mi ruka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
SS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 27, 2004 2:00 am

Post od SS »

Cesto mi ujutru trni leva ruka i mali prst na njoj. Sta da radim?
cacak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 07, 2004 2:00 am

Post od cacak »

Verovatno je u pitanju losa cirkulacija zbog okostavanja u predelu vrata (spondiloza).
perakojot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 10, 2004 11:13 pm

Post od perakojot »

probaj razgibavanje vrata i ruku svako jutro
lopkiju
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 11:24 am

Post od lopkiju »

Meni su od pre neki dan pocele da trnu obe ruke.
Leva vise nego desna. Na levoj, mali prst najvise i kako idem prema palcu sve manje i manje.
Pisanje ovog posta je malo problematican jer mi prsti prosto lete po tastaturi dok pisem (ne mogu da ubodem tipku kako treba).
Provodim dosta vremena pored kompjuter (s obzirom da sam aspolvent informatike te su mi kompjuteri profesija) te moja mama misli da je zbog toga (ne prevelike aktivnosti - trcanje, setanje 'n' stuff).
I pre sam imao ovakvih problema, ali je mozda posle nedelju - dve, sve proslo. Ovo imam nekoliko dana (mozda nedelju dana).
Pitam se sta je uzrok toga (da li je moja mama u pravu) i sta da uradim da sprecim da se to ponavlja?
Utrnutost ne prestaje. Nije kao ono kada lezite na ruci pa vam utrne i posle nekoliko sekundi se sve vrati u normalu nego stalno.
Uopste nemam osecaj i strasno me nervira posebno sto moram da radim diplomski koji treba da se radi na kompu i sa dosta pisanja, a ne mogu da pisem kako treba.

Hvala.
Odgovori